| selenacarina a întrebat:

Buna tuturor. Am o problema. M-am despartit de fostul de 3 ani si de atunci ma tot cauta sa vada ce fac o data la o luna...doua... se intereseaza de mine, ce fac, daca am pe cineva, de la prieteni comuni. Lor le zice ca nu m-a uitat, mie imi spune mereu cat e de fericit in noile relatii. E foarte interesat de viata mea si mentionez ca in acesti ani doar el m-a cautat. Ce parere aveti de ceea ce mi se intampla? Va rog fara jigniri sau raspunsuri urate.

6 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Pai tu stii daca il vrei inapoi sau nu.Clar a revenit la sentimente mai bune si ii este dor de tine.

| Roxin a răspuns:

Buna!

Cel mai probabil e doar interesat sa vada ce mai faci, cerceteaza terenul sa vada daca mai are vreo sansa la tine si cam atat.
Ce se va intampla mai departe, doar tu decizi. happy

O zi buna!

| selenacarina explică:

El nu ma vrea inapoi, daca m'ar fi vrut mi-af fi zis asta in 3 ani. asta e problema ca nu inteleg ce vrea de la mine

| WaterDrop a răspuns (pentru selenacarina):

Ii este probabil rusine de ceea ce a facut si nu stie cum sa iti spuna asta.Sau, probabil vrea doar sa iti arate ca se descurca fara tine.In ambele situatii, asta iti indica clar ca inca nu te-a uitat si are inca sentimente, bune sau rele.Da`i ignore si gata daca nu te tenteaza vreun alt gand legat de el.

| selenacarina explică:

El zice ca ma cauta doar asa sa mai stie despre mine una alta. Ce intetii credeti ca are?

| DonVenz a răspuns:

Du-te la politie, macar faci si tu un ban daca se apropie de tine.