| Maria_Maria_2000_RMdN a întrebat:

Am o problema: ma place un baiat dar suntem prieteni si nu vreau sa se schimbe asta! Ce ar trebui sa fac in situatia asta? E cam obsedat, ma enerveaza de la o vreme(are fantezii cu mine dormind pe el)

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Normal ca are asemenea vise, e barbat, de asta stam cu voi fetele pentru sex daca nu vrei sa-i oferi sex nu mai comunica cu el

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca nu te intereseaza o relatie personala cu el si ca o preferi pe cea de amicitie doar.
Lucrurile spuse clar, sunt cele mai sanatoase, nu produc confuzie, nu creeaza probleme!

| T0T a răspuns:

Extraordinar, ce mai obsesie. Singura soluție e să rupi prietenia, lui nu o să îi treacă.

| Xelon a răspuns:

Situatile de genul asta sunt foarte naspa, am patit su eu cu o fata care a facut o obsesie pentru mine si mi-a ruinat 3 relatii le spunea fetelor cu care ieseam ca ea este iubita mea si rezolavarea a fost in felul urmator; am cheamt-o la o masa numai noi 2 si i-am spus cat de urat am putut ca nu imi place, am ranit-o dar dupa asta ne-am vazut amandoi de ale noastre, asta trebuie sa faci si tu ii spui mai intai frumos si daca nu intelege ii spui urat, gandeste-te ca oameni astia nu vad realitatea din cauza ca sunt indragostiti si daca nu vei fii clara nu se v-a opri.

| mnbvf a răspuns:

Renunță la prietenia cu el, din moment ce te place îi e și lui greu să te aibă în preajmă sau acceptă că se comportă așa. Poți să-i spui că te deranjează, poate nu o să mai insiste atât.

| Anonim075162839401 a răspuns:

Cel mai probabil mult nici nu ve-ti mai fi prieteni, din propria experienta o spun, dar daca totusi el este un baiat asa cum s-ar spune mai,, barbat"te va inteleg ca tu nu-l iubesti. Spune-i ca ori sunteti prieteni cei mai buni ori simpli cunoscuti

| Viorel1313 a răspuns:

Spune-i asta