anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor!
Am o relatie de 3 luni si jumatate cu un baiat (el 27 de ani, eu 20). Ne intelegem foarte bine, ma simt excelent langa el, nu am nicio retinere si e baiatul pe care il cautam din toate punctele de vedere.
De la o vreme in schimb imi tot pun intrebarea daca chiar il iubesc si nu stiu sa raspund. Pe de o parte imi este teama ca il voi rani desi si eu tin la el si simt ceva pentru el si as face multe sacrificii pentru el daca ar fi nevoie. Am nevoie de putin ajutor. Nu stiu ce sa fac. Sa vorbesc cu el? Sa ii zic sa luam o pauza (daca fac asta clar stric tot si nu as vrea sa regret dupa si nici eu nu as vrea sa luam o pauza sincer)? Ce sa faaaac?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Pauza va va strica relatia, cu asta ai dreptate.
Daca iti pui acea intrebare, probabil ca nu il iubesti. Cand iubesti accepti cu totul si te oferi cu totul, esti ocupat/a sa il faci fericit pe celalalt si sa te bucuri de fericirea lui, nu mai ai timp de intrebari.
Nu stiu ce ai putea discuta cu el. Ceea ce este de lamurit se afla in interiorul tau. Stabileste clar ce doresti cu tine insati. Daca decizi ca vrei baiatul, lasa intrebarile si ofera-i neconditionat tot sufletul tau.
Daca nu il vrei, mai bine incheie relatia acum, veti suferi amandoi mai putin.

| PrecioussGirl a răspuns (pentru SkyPilot):

PLus ca mai am niste simptome ciudate...
De cate ori ma gandesc la ceea ce am zis, am o stare de rau, imi vine sa vars si imi vine sa plang. Ideea e ca aceste simptome si ganduri nu le-am avut in timpul menstruatiei. Le-am avut doar inainte de menstruatie si dupa (adica acum). Si e prima data cand mi se intampla asta.

| SkyPilot a răspuns (pentru PrecioussGirl):

Nu stiu ce sa te sfatuiesc. E clar ca iti pasa foarte mult de el, dar ce e de facut numai tu stii. Daca ar fi vorba de mine, eu as intra in aceasta relatie cu totul. Dar eu sunt una din acele persoane care poate sa iubeasca din tot sufletul o partenera pe care am ales-o cu mintea.

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

El e baiat bun, cuminte, tu ai nevoie de un baiat rau

| neutrino a răspuns:

Probabil ca te-ai saturat de atat bine.

| Alcyon a răspuns:

E vora probabil de un sindrom premenstrual, daca spui ca ai aceste stari inainte de menstruatie. Femeile sunt destul de instabile psihic in perioada aia (unele mai mult ca altele).

| Lawliet14 a răspuns:

Ce pauza, naivo? Spune-i adevarul, ca momentan nu poti sa spui ca il iubesti dar tii foarte mult la el. Sau spune-i ca asa esti tu, nu prea te manifesti asa. Nu stiu, chiar nu te duce capul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 20 de ani si astepti sa iubesti dupa 3 luni? Mh. Cred ca el este tipicul de barbat pe care ti l-ai format in minte ''sa fie inalt, sa fie frumos, sa fie glumet, sa aiba si salariu, sa aiba si masina, sa fie atent cum se poarta, cum se imbraca, este atent la ce spui, te aproba mereu, etc" Si mai banuiesc ca are si toate criteriile astea. Este un tip perfect, pe care mama il va adora, dar fiica nu.
Pentru ca nu a fost scanteia aia intre voi, pentru ca nu a dat foc la nimic in tine.
Sunteti DOAR de 3 luni impreuna, perioada asta trebuia sa fie cea mai interesanta, cea mai incitanta, cea mai frumoasa, cu cele mai multe goluri in stomac.dar uite ca nu e.
Inseamna ca nu va potriviti si daca nu simti ceva pentru el acum, cand e inceputut si ar fi trebuit sa spui ca este barbatul vietii tale (pentru ca nu ai fi apucat sa-i cunoasti toate defectele). Nu merita. Nu merita sa iti pierzi timpul cu o relatie care nu va duce nicaieri. E timpul prea pretios la 20 de ani!

| Țoglă a răspuns:

După 3 luni?

| LeZizu a răspuns:

Ce e asa de greu sa te duci la el, sa il iei in brate sa ii soptesi la ureche ca il iubesti daca simti aces lucur.

De ce e asa de greu sa faci un lucru pe care il sti.