Daca reactioneaza atat de urat cand intri in subiectul asta, ar trebui sa-ti de-a de gandit. Poate il stresezi dar nici asa nu mi s-ar parea normal sa iti spuna ca esti nebuna. E clar ca ti-a dat anumite motive pentru care iti faci griji altfel nu cred ca ai fi tu nebuna.
O intrebare am: Fosta lui prietena este din strainatate, din locul in care merge el? Daca cumva este din Romania, cam slabe sanse sa fi avut chef sa plece in vacanta EXACT unde si cand a mers iubitul tau.
Fosta lui prietena este de la noi din oras, dar ea stie de mine. Avem si poze impreuna, mergem peste tot impreuna, imi raspunde tot timpul, poate sunt eu prea geloasa nu stiu ce sa spun.
Atunci chiar e ciudat ca au mers in acelasi timp si in acelesi loc.
Ai o obsesie compulsiva, de fapt tu faci toată relatie, esti in relatie cu tine însuti, unde nu-i încredere e suferința, chin
Dacă vrea să se despartă de tine o va face oricum, nu trebuie să fii disperată. N-ai niciun drept asupra lui, nu te mai comporta ca și cum l-ai deține. Dacă are chef să facă sex cu tot orașul tu nu poți face nimic să-l oprești.
Stă cu tine cu un motiv anume, nu-l face să regrete. Dacă nu-ți convine, poți oricând să te desparți de el.
Domnisoara vrea sa te desparta de iubitu tau..nu baga aceste lucrui banale in seama.
Remusopen întreabă: