anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.Am o relatie de aproape 10 luni,iar de cateva zile ea incepe sa se poarte putin diferit cu mine,in sensul ca pare putin indiferent, nu mai rade asa cum o facea candva si nu prea vrea sa vb cu mine.Am incercat sa aflu ce se intampla cu ea, dar zice ca nimic.Ce ar trebui sa fac? Si oare ce se intampla cu ea?

20 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| On3St4r a răspuns:

Ori are ea o problemă ori e ea supărată pe tine dintr-un motiv. În ambele cazuri încearcă să îi fi aproape. Dacă nu vrea să îți vorbească ia-o în brațe și nu îi spune nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca te inseala, are pe cineva! straight face

| Vix999 a răspuns:

Poate te-a inselat si are mustrari de constiinta.
Nu ai de unde sa aflii decat de la ea ce e cu ea.
Daca nu vrea sa iti spuna, e clar ca intre voi nu exista acea comunicare care ar trebui sa existe intr-un cuplu.

| lolylolypops a răspuns:

Las-o mai moale cu ea un timp! Asteapta sa te sune ea si nu o mai sufoca atata!
Adevarul este ca iti dau dreptate cand spui ca esti suspicios, incearca sa afli daca are vreo problema! Exista si riscul sa te fi inselat! Si eu l-am inselat pe fostul meu cu cel mai bun prieten al lui pentru ca ma plictisisem de el si pentru ca imi doream ceva nou, ceva altfel, poate asta e si la ea! Ai grija, depinde si de varsta pe care o aveti!

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru lolylolypops):

17 ani si eu si ea

| lolylolypops a răspuns (pentru lolylolypops):

Ok.Ti-am spus, se pare ca suntem apropiati de varsta si astea sunt problemele.Ori te-a inselat pentru ca o plictiseai, sufocai si vrea ceva nou, ceva altfel, ori are ea vreo problema mai delicata.Incearca sa vorbesti cu ea dar asculta-mi sfaturile.Nu o mai sufoca atat! Si daca te-a inselat si esti dispus sa o ierti treaba ta, pe mine m-a iertat dar nimic nu a mai fost ca inainte pentru ca imi parea mereu rau si etc.

| LiviuuuXD a răspuns:

Eu unul cred ca s-a cam plictisit de tine.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreiPiticu99 a răspuns:

Are vreo problema intelegeo spune-i ca o iubesti si ca esti mereu aproape de ia

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru AndreiPiticu99):

Ii spun mereu sa o iubesc si ca ii sunt aproape

| TheBrainiac a răspuns (pentru Ursoianu23Ovidiu):

Poate asta e problema ta, ii spui mai tot timpul ca o iubesti si esti prea sufocant pentru ea.

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru TheBrainiac):

Poate ai drepate.

| TheBrainiac a răspuns (pentru Ursoianu23Ovidiu):

In cazul asta, e bine sa te indepartezi putin de ea. Las-o o saptamana sa-si revina si pe urma, incepi din nou cu glume, cu seductie... stiu eu, cu ce ai inceput cand ai devenit prietenul ei.

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru TheBrainiac):

Multumesc mult.

| Aayan a răspuns:

Buna.
Cred ca raspunsul la a 2-a intrebare il poti afla doar la ea. In fine. Sunt multe presupuneri, ca de exemplu :
s-a racita fata de tine, sau i s-a intamplat ceva, sau trece printr-o schimbare. Sunt multe variante si poate nimic adevarat.
Insa cred ca ar trebui sa ii spui ca tu esti alaturi si ca esti ingrijorat in ceea ce priveste relatia voastra si ca ti se pare ca s-a racit fata de tine si ca doresti ca sa stii cauza. Insa totul sa fie intr-un mod finut, delicat. Nu brusc si ofensativ.
Daca nu doreste sa iti spuna probabil chiar nu exista nimic sau poate exista ceva, dar cosindera e mai bine sa tina pentru ea. Mult succes. :*

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru Aayan):

Ieri am fost pe la ea, am gatit, am mancat, ne-am jucat la pc si era in regula, radea si nu era schimbata cu nimic.Deodata s-a intristat si statea in pat, m-am pus langa ea, am luat-o in brate si am intrebat-o daca facui ceva gresit, si a spus ca nu ca nu are nimc, apoi mi-a spus ca am stat destul si ca ar trebui sa plec acasa.Atunci m-am imbracat si am plecat, iar cand am iesit din apartament mi-au dat cateva lacrimi, in sensul ca imi e greu sa o vad asa, sa o vad ca nu are incredere in mine si ca nu vrea sa imi spuna ce o deranjeaza.

| CherNadya a răspuns (pentru Ursoianu23Ovidiu):

Nu-ti fa griji. E doar o ''raceala'' intre voi.Ea e putin plictisita de ceea ce se intampla.Mi s-a intamplat si mie. Incearca sa fii mai romantic cu ea si sa-ti petreci mai mult timp cu ea.Incearca si daca reusesti anunta-ma!

| Ursoianu23Ovidiu a răspuns (pentru CherNadya):

Multumesc de incurajare.

| cezar2497 a răspuns:

Are pe altuwinking