Am avut si eu relatii la distanta..si ei bine la mine cel putin nu s-au terminat cu bine.Cred ca cel mai bine ar fi sa ii faci o vizita si sa discutati serios.Este o posibilitate sa ii placa acolo de cineva.Mai este si posibilitatea sa astepte sa te saturi de comportamentul ei si sa ii dai papucii ca sa nu se simta ea vinovata.Cum am zis cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata.Numai bine, sper sa o scoti la capat
Daca ti a zis ca nu are timp de tine te poti asteapta la ce e mai rau. sfarsitul relatiei, mai ales ca este relatie la diastanta
Relatie la distanta spui? Asta e cam nasol. Ea nu stie ce faci tu si nici tu ce face ea. Pai indoielile fata de tine o fac poate sa se schimbe. Sau la liceu ii place de altcineva si vrea usor usor sa se indeparteze de tine sa fie despartirea mai "usoara". Parerea mea este sa vorbesti cu ea si sa o intrebi ce isi doreste cu adevarat. daca mai vrea o relatie cu tine, sau daca ar fi mai bine sa o lasati balta. Care e distranta dintre voi? Si v-ati intalnit vreodata de cand sunteti impreuna?
Te pup si succes! :*