Nu ai ce face, timpul vindeca tot. Ceea ce poti face e sa tii capul sus, sa fii optimist si sa nu privesti atat de mult trecutul. Impuneti faptul ca esti barbat si ca trebuie sa nu pleci capul cand tu ai facut tot ceea ce a tinut de tine. Ai rabdare, din proprie experienta timpul e cel mai bun remediu.
Si eu am fost asa acum cateva luni si cred ca mai sunt, nu avem ce face, suntem demni de mila toti.
Salut! Eu am trecut prin chestia asta acum 2-3 saptamani. O iubeam enorm si m-a lasat pentru altul chiar in noaptea de revelion. Am suferit enorm si ma gandeam ca nu o sa imi mai revin. Totusi acum sunt bine, sunt motivat in tot ceea ce fac si ma simt extraordinar. Ai grija de tine!
Cu placere. oricand sper sa gasesti pe cineva care sa iti alunge durerea si sa fi fericit pentru ca meriti:*
Si eu am suferit mult dar apoi am gasit pe alt cinve care mi-a schimbatviata o sa vezi ca va veni timpul cand vei gasi o fata care te va iubi asa cum o iubesti si tu, nu are rost sa plangi si sa suferi acum dupa cineva care nu te merita daca si-a batut joc de tine atunci gandeste-te ca ei nu-i pasa de suferinta ta sunt sigura ca exista si acum cineva careia i pasa de tine!
Mutumesc mult dar inca nu exista
Gasesteti un hobby nou, o ocupatie. In orice caz, nu incerca sa te intorci la ea si nu te mai gandi la ea, toate astea o sa te faca doar sa suferi mai tare.