Spune-i ca tu il iubesti dar inca nu esti pregatita.Ca vrei o relatie de cel putin 3-4luni pana sa fi sigura ca merita sa faci acest pas. Daca el te iubeste nu te va mai presa sa o faceti.
Sa ii spui ca stai cu el, dar fara sex. Lasa sa fie asta un test: daca e de acord sa fie iubitul tau fidel si fara sex, merita o sansa (spune-i ca trebuie sa te astepte pana la nunta). Daca nu, spune-i la revedere ca e un profitor. Plus ca e bine sa astepti macar pana esti majora. Daca ramai insarcinata, si vrei sa fii obligata sa omori rodul iubirii voastre, ca nu le convine parintilor sau profesorilor? Invata si inavata-l sa aiba rabdare... asta daca chiar te iubeste, desigur.
Daca ati mai fost de vreo 3 ori impreuna si nu a tinut, acum de ce ar tine relatia? Nu te grabi, eu spun ca vei gasi persoana potrivita.
Nu te lasa amagita, baietii stiu sa duca o fata de nas foarte bine, pentru a obtine ce vor.
Daca te iubea cu adevarat...nu va desparteati de 3 ori, si acum erati impreuna, si nu tiar fi cerut sa fac sex cu el ca sa fiti impreuna iar, pai gandeste-te ce faci?!?! faci o data sex cu el si dupa te lasa pentru alta, si tu cu ce ramai?!? ca el te uita imediat, tu ramai si cu durere, si pierzi si virginitatea, nu cred ca te merita. daca te merita iti arata ca tine la tine, nu te parasea, si nu te punea sa faceti sex ca sa fiti iar impreuna...
sper ca ai inteles ideea
Eu zic ca ar trebui sa ii zici ca te impaci cu el daca accepta ca deocamdata sa nu treceti la altcv.si vezi ce zice daca tine la tine cu adevarat se va impaca cu tine iar apoi daca te simti pregatita poti trece mai departe.
Insa daca zice ca nu te vrea decat daca accepti sa faci asta inseamna ca doar asta il intereseaza si mai bine nu te complici
Bafta:*
Stiu mai multe cazuri, si aici, pe TPU in care i-a facut "pofta" si a lasat-o dupa aia...
asa ca nu-i indeplini dorinta si chiar daca il iubesti asa de mult, nu cred ca el te mai iubeste ca la inceput.
:*
Nu stiu ce sa zic. am o pritena care era la fel de indragostita de un baiat.ar fi murit pentru el...eu fost 2 ani impreuna. dupa care. el a vrut sa intretina relatii cu ea. e pentru ca era orbita de dragoste pentru el. a acceptat. iar dup o saptamana el i-a dat papuci. a suferit o luna de zile. dup el.sh uraste faptul ca a tradato. Nu stiu... daca sh el te iubeste cu adevarat. dc nu. dar daca u il iubesti iar el.nu.credema ca nu stiu daca are rost