De ce a pus el conditia asta? pentru ca pe el asta il intereseaza de fapt si cand tu o sa dai ce vrea o sa te lase stiu ca il iubesti si esti tentata sa faci asta dar gandeste-te putin ca iti bati joc de tine. nu te lasa folosita.
Eu cred ca viata sexuala se incepe cand iti doresti tu.nu cand vrea prietenul tau. o sa-ti para rau daca "faci asta pentru el". cand iti incepi viata sexuala, trebuie sa vrei tu sa ii daruiesti tot partenerului, nu sa fii constransa de el.eu nu cred ca tine la tine. daca ar tine, nu ti'ar pune conditia asta pentru a fi impreuna.ar fi o mare greseala sa te culci cu el.
Pai nu cred ca merita sa te culci cu el deoarece cred, ca sunt sanse mari sa te paraseasca dupa aceea, daca insista cu asta. Daca ar fi tinut cu adevarat la tine ar fi asteptat pana cand ai crede ca esti gata sa faci pasul acesta.
Nu face asta. daca tinea cu adevarat la tine nu iti cerea.gandeste-te ca nu este singurul baiat care "te place". daca ai 17 ani mai poti astepta.cine stie ce iti rezerva viata. daca nu este el alesulsi faci un pas care s-ar putea sa-l regreti mai tarziu?
ai grija de tine:*
pa pa
Daca te iubeste si el la fel cum il iubesti tu ar fi frumos din partea lui sa te astepte, nu face asta daca nu simti nevoia, o sa regreti; am trecut prin asta, daca te iubeste asteapta macar pana faci 18 ani, nu te lasa influentata, gandeste-te bine inainte sa faci pasul asta apoi sa nu iti para rau; si eu am tot 17 ani daca vrei sa vorbim lasa-mi id-ul tau; iti pot da sfaturi, repet am trecut prin asta ai grija de tine
RRSecularHumanist întreabă: