Daca vrea sa se impace cu tine punandu-ti conditia asta nu ar trebui sa accepti, spune-i ca vrei si tu sa faceti asta insa terbuie sa iti demonstreze ca merita, spune-i sa va impacati si sa te lase pe tine sa decizi, sa te astepte paa cand te simti pregatita
Ar trebuii sa mai lasi sa treaca timpul ca sa prinzi incredere in el. Daca te iubeste si nu-si doreste doar sex te va astepta. Ar trebuii sa-i spui acest lucru, ca-l iubesti si esti dispusa sa i te"daruiesti" dar sa iti arete ca merita sa faci acest lucru pentru el. Ca sa nu-ti para raau apoi.:*
Pai daca tu vrei sa iti incepi viata sexuala pe baza la ce zicem noi nu e bine. Asta ar trebui sa fie alegerea ta si sa fie cu persoana care crezi tu ca e potrivita sa faci pasul asta. Numai tu stii cum e el si daca te apreciaza. Sau daca, din contra vrea doar sa o faca cu tine si atat. Sa alegi intelept.
Hei buna eu sunt mai mica. dar am auzit multe cazuri.eu zis in felul urmator:pe de o parte ar fi bine sa-l intrebi daca vrea o relatie serioasa cu tine. dar pe de alta parte n-ar fi pentru ca ar putea usor sa minta. daca are vreun prieten in care tu ai incredere...roaga-l sa-l intrebe daca e serioasa treaba.Totusi daca tu iti doresti cu adevarat ambitioneaza-te si protejeaza-te bine si poate nu va fi asa rau.ar mai fi un indiciu daca in momentu in care tu ii zici ca iti este frica si el iti promite ca nu te va durea nu ai de ce sa iti faci griji. daca nu spune-i tu lui. daca tu simti ca poti avea incredere in el... sper ca te-am ajutat. daca nu imi pare rau
Daca nu esti pregatita eu spun sa nu faci acest pas! spune-i ce simti pentru el si fa-l sa inteleaga ca nu esti pregatita si spune-i sa mai astepte daca intr-adevar te iubeste! cred ca dupa ce faci acel pas cu el te va parasi! asa ca nu stiu parerea mea!
Buna...pai si eu tin ff mult la iubitul meu suntem impreuna de 11 luni... j eu eram virgina. dar pentru ca il iubesc prea mult am acceptat sa ma culc cu el
j eu aveam aceeasi problema:imi era teama ca doar pentru asta sta cu mine. j i-am zis. tu doar pentru asta stai cu mine? j mi-a zis ca nu deoarece daca doar asta ar fi fost motivu relatiei nostre nu m`aar fi asteptat atat timp.
dar sincer... daca chiar tine la tine nu o sa iti dea papucii apoi
sper ca te-am ajutat
succes:*
Nu fii fraiera ca te pacaleste si vei suferi apoi pentru ca s -a folosit de tine. Daca cu adevarat tine la tine spune-i sa te astepte pana cand vei fi pregatita, in felul asta iti va demonstra daca se duce cu alta fata sau nu.
Eu ma gandesc asa: daca tine la tine te va astepta pentru ca te respecta (prietenului meu i se pare o prostie partea cu fortatul). Chiar daca ai vrea s-o faci, si sa presupunem ca nu esti virgina tot ar trebui sa-l ti putin pe jar sa vezi cum reactioneaza. Nu mi se pare normal sa te forteze cineva. Soro sa nu te lasi. Si in cazuri viitoare cand nu vei mai fi virgina, trebuie sa te astepte; ce un sot cand vede ca sotia lui nu s-a culcat cu el o saptamana dau divort?! nu cred!
Nici un baiat nu pleca de la o fata care a avut curajul sa se culce cu el. Chiar daca o sa para un pic mai distant, o sa realizeze ce ai facut tu pentru ca el sa fie fericit si va incerca sa repete experienta iar si iar. Asa ca risca si vei primi ce vrei. Nimic nu se obtine din siguranta maxima
Eu zic sa nu te grabesti foarte repede la facut dragoste pentru ca voi sunteti destul de tineri amindoi si s-ar putea sa crea-ti probleme parintilor vostri, iar in special cea mai mare problema o sa o aveti chiar voi.Stiu cazuri in care fata tanara 16-17 ani a ramas insarcinata iar baiatul tot tanar 19-20 ani, el foarte speriat de cele intamplate fara nici un servici, a trebuit sa le tie parinti fetei copilul, si cred ca tu nu ti-ai dori asta, in plus ai tot timpul din lume sa il mai cunosti, dar sa nu-i dai sansa sa ajunga la dragoste deocamdata. Tu faci cum vrei este alegerea ta, eu ti-am dat un sfat si nu sunt fata sunt baiat si iti spun toate chestiile astea
Va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre:* maine merg acolo de unde este el si abia astept sa vad ce o sa se intample
chiar nu stiu ce o sa fac deoarece nu vreau sa-l pierd pentru ca il iubesc mult
multumesc inca o data:* o sa-mi fie de mare ajutor tot ce mi-ati spus:X
Deci eu cunosc acea persoana si sincera sa fiu nu meritra sa faci acest lucru daca nu iti dovesdeste ca te iubeste nu are rost oricum el nu se radba sa nu fie si cu altele nu fi "prostutza" sa faci asa ceva pentru ca o sa-ti para rau mai bine asteapta pana o gasesty baiatu potrivit pentru tine tu esti o fata minunta, meriti tot ce e mai bun pentru tine. nu lasa ca el sa te dezvirgineze deschideti bine ochii si uitate mai bine sa vezi ce fel de persoana ii stiu ca il iubesty foarte mult si ti la el da asta e realitate... el doar sa profite de pe tine vrea. sa zicem ca faceti acest lucru apoi te lasa sti bine ca asa o facut si cu Andreea si uite ca acum ce afce cu ea nici nu vb cu ea gandeste-te bine la ceea ce faci sa nu iti para rau mai tarziu pa pa te pupa Ale:*:*:*:*