Daca un baiat greseste majoritatea fetelor pune capat fara nici-o secunda de gandire. daca voi fetele gresiti si baiatu pune. deodata spuneti ca e intr-un fel si altu.cred ca ai stat destul timp impreuna ca el incat sa ii cunosti parintii sau macar sa stii unde sta, unde invata, etc. cel mai bine este sa lasi draq mesajele si telefoanele, sa te duci frumos la el sau sa te faci ca treci pe langa el si de fapt te duci la el, il saruti intens si ii spui asa:"orice ar fi te iubesc, daca ai gresit o data te iert. poate am gresit si eu si vreau sa fie ultima data pentru aman2 cand mai gresim unu fata de celalalt. te iubesc prostutzule si stiu ca si tu ma iubesti." cred ca e cel mai bine asa.valentino_playboy_xxx zi si mie raspunsu sau rezolvarea.
Bai, da` ce mai suferi de tine... Acu`, ca sa iti raspund: crezi tu ca dupa o despartire si dupa ce a fost cu altele, chiar o sa mai fie ceva de relatia voastra daca va impacati? (impakti, dupa cum scrii tu) A?
Asa sunt baietii, mai gresim din cand in cand. Dar daca baiatul ti-a spus toate cele din inima, impacate cu el ce mai astepti? iti urez bafta.
Mie mi-a spus un baiat (eu nu am sugerat nimic, el a deschis subiectu) : "stii ca baietii sunt cam parasute de fel? "(fostul meu prt mia ziso) si deci da chiar sunt niste parasute da sunt parasutele noastre si tot le iubim desi nu merita. pot sa zic ca si eu trec prin acealsi lucru cu fostul meu prieten si nu vreau sa fac tot eu primul pas pentru ca tot eu am pus capat relatiei, si mi se pare aiurea...eu acum incerc sa-l bag in seama sa radem sa vorbim, dar de obicei nu prea reusesc si vorbesc destul de putin cu el pentru ca nu prea as vrea sa-l iau cu "buna ce faci?" ...deci revin incerca sa te bagi cu el in seama sa bati apropouri da incearca sa nu te implici sentimental atat de mult nu cred ca ar fi vreo surpriza daca tear insela sau cum ai zis tu ca a facut.nici eu sincer una nu stiu cum sa te bagi in seama cu el si mie imi vine greu da verisoara lui e prietena mea cea mai buna si cand mai aud ceva incerc sa-i zic asa dar, mie una sincer mie cam frica sa-i zic ce simt sa recunosc nu as putea stiu ca suna ca si cand as fi o ipocrita da nu as putea, poate treci si u prin ce trec si eu eu iti doresc succes si o sa vezi u, afla macar daca mai merita
El nu tine la tine si nu cred sa fi tinut vrodata sincer, cred ca vroia sa faca misto de tine (vocea blanda."adiooooo" -ul.si raspunsul ala "din orgoliu" o dovedesc), decizia iti aparatine dar dupa parerea mea nu te mai impaca cu el multa bafta!
De ce sa nu fii tot tu cel care ii da de inteles ca vrei sa va impacati?! mai bine fa tu pasul asta decat sa il pierzi.dk chiar iti pasa atunci lasa orgoliul.si ca a stat cu altcineva a stat poate sa iti faca tie in ciuda stiind ca tu o sa afli.nu stiu asta e parerea mea acum nu stiu dk tu esti de acord. ofera-i o ultima sansa si poate nu vei regreta.
Am fost si eu in asa situatie, si nici acum nu stiu dac am fc corect ca i-am crezut minciunile. poti sa faci o incercare sa te impaci cu el ca dupa sa nu-ti para rau ca l-ai pierdut, dar odata ce a fost cu altele, nu cred ca are rost sa fiti din nou impreuna, e totul inainte mai bine il lasi acum, caci dupa poate fi tirziu vei suferi mai mult decit acum... tea shimbat o data se va mai intimpla, sa fii sigura. O sa-ti para rau dac o sa-l erti, baieti pe lume mai sunt o sa intilnesti umu care iti merita dragostea si nu isi bate joc.succes
beausingurlamasamea întreabă: