Draga Addelly, am citit povestea ta, dragostea o poti gasi oriunde, uite eu cred ca mi-am gasit jumatatea pe net, fiind din orase diferite am vorbit mult pe net si apoi mi-am dat seama ca e special si nu am renuntat, am zic ce o fi o fi si am acceptat sa avem o relatie la distanta, dupa 1 an m-am dus in Bucuresti la facultate, suntem impreuna de 2 ani si jumatate si nu s-a schimbat nimic, este un baiat dragut, exact ca tien am pus pret pe caracterul si sufletul lui pentru ca pana la urma frumusestea e trecatoare si nu intotdeauna ce e frumos prin exterior e si prin interior, in fie, eu zic sa-ti asculti inima si sa vezi ca totul va evolua de la sine, cred ca acest baiat merita o sansa, iar in legatura cu mama ta normal ii este teama ca va ramane singura insa trebuie sa-i zici ca daca cunosti un baiat asta nu inseamna ca o vei lasa la o parte pe ea.Nu multi baieti in ziua de azi sunt intelegatori, rabdatori, romantici, curajosi sa faca un astfel de pas si sa vb asa.Eu cred ca ai noroc si ar trebui sa ai o relatie cu el, o fata deosebita merita un baiat deosebit, mult curaj si bafta.
Ce poveste, interesanta. deci te-ai prins ca frumusetea nu are nici o legatura cu creierul, bravo tie! din cele spuse de tine, pare ca ati avea un viitor impreuna, bine, nu veti avea gramezi de bani, masini 5-6, dar e foarte important sa ai 2 lucruri:pe tine si pe cineva de calitate langa tine.
Buna! in primul rand ai putea sa vb cu mama ta si sa ii spui urmatoarele:ce conteaza ca are un defect la ochii, atata timp cat te respecta, te intelege, este alaturi de tine si cred ca te si iubeste. ce ar vrea sa fii langa o persoana frumoasa dar care sa nu te sprijina si sa nu fie alaturi de tine? iti dau un exemplu:daca iti alegi un baiat frumos si te casatoresti cu el si dupa un scurt timp face ceva de mancare si ii sare ulei sau ceva fierbinte pe fata si ii raman cicatrice, ce ai face atunci? l-ai lasa doar pentru ca nu mai e frumos? sau are un accident de masina si ramane invalid? ce faci sau ca ar face mama ta? parerea mea e ca daca voi va iubiti si va intelegeti bine nu ar trebui sa va despartiti si nu ar trebui sa va uitati la aspectul fizic ci doar la sentimente si la ceea ce simtiti voi unul pentru celalalt.ar trebui sa ai o discuti cu mama ta si sa ii spui ca tu esti fericita langa el si ca ea ar trebui sa te incurajeze sa mergi mai departe.nu poti sta sau despartii de persoana iubita doar pentru ca asa vrea o anumita persoana.bafta si mult noroc in relatie.
Anonima17191 întreabă: