| Alinutza2323 a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o curiozitate. Cand stau cu prietenul meu in pat, dezbracati, mai tin piciorul peste organul lui si uneori misca. Sunt curioasa de ce misca, pentru ca a mea nu misca sad

10 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

De ce stai pe organul lui? E normal să se agite.Tu nu te interesezi asupra detaliilor, înainte de a ajunge în pat cu el? Şi a ta nu mişcă...Ţi-o atinge el şi nu reacţionează?
Băi, copilaşi, interesaţi-vă şi voi, înainte să vă începeţi viaţa sexuală.

| ywar a răspuns (pentru FataCuChitaraMun?ilor):

Ei da' draguta! Ce-s prosti? Lasa ca poate sa ocupa parintii de ei. Eventual sa le bage in cap stiinta. Vai de ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E un muschi, normal ca misca... la tine ce ai vrea sa miste?

| corbulalbrosu a răspuns:

Centri nervosi amplasati in penis (in gland si trunchi) sunt stimulati fizic dar si psihic.Un barbat viril si potent are capacitatea de a imprima in penis aflat in erectie maxima niste impulsuri de natura mentala sau sa coordoneze tot mental niste grupe de muschi care coordoneaza ridicarea/balansarea voluntara a acestuia in plan vertical. Orice barbat poate confirma sau completa cele relatate mai sus. Sper ca ti-am raspuns pe intelesul tau.

| mihai69 a răspuns:

Ar mișca și a ta, dacă ai ști cum s-o faci. Dar probabil o să înveți - ai timp destul.
A lui mișcă pentru că intră în erecție și involuntar (sau nuwinking ) omul mai îi dă câte un „impuls", să simtă și mai mult din ceea ce a determinat acea erecție.

| Emilian65 a răspuns:

Organul lui misca pentru ca trece din stare flasca in stare erecta.Este un fenomen natural la baieti cand sunt mangaiati de fete in zona respectiva.

| LoveSleep a răspuns:

Pe la 50 de ani n-o să mai miște stai liniștită.

| ywar a răspuns:

Daca misca iti sugerez sa procedezi ca Alain Delon in filmul "Clanul sicilienilor" - il izbesti de stanci! Si chiar ar merita sa vezi filmul. Ma tem ca te va lasa rece si precis nu o sa iti gadile placut auzul coloana sonora.

| Ungureanus a răspuns:

Pai la tine ce sa miste?

| Alinutza2323 explică:

Pai la el de ce misca? E bolnav?