Aceasta relatie poate avea un viitor daca voi doi chiar v-ati dedicat unul altuia si daca va iubiti cu adevarat.Stiu ca e este ingrozitor de greu sa astepti si in continu sa tot speri dar atata timp cat chiar va iubiti si tineti mult unul la altul relatia voastra sigur poate avea un viitor. Sfatul meu este sa incercati sa va imbunatatiti situatia financiara facand cat mai multe economii si atunci vei vedea ca vor veni vremuri mai buni dar ca sa va mutati impreuna trebuie sa va straduiti sa contribuiti amandoi cu baii
Poate avea viitor atata timp cat mergeti pe acelasi drum si va doriti acelasi lucru de la viitor.
Depinde de voi doi dacă va avea un viitor.
Ce-i drept relaţiile la distanţă nu ţin, poate aveţi şi voi noroc, să dea prietenul tău un interviu de job în oraşul tău, sau să dai tu în oraşul lui, poate găsiţi un post bun, nu se ştie niciodată.
Dacă credeţi că se merită sacrificiile da-i-i înainte!
Noroc şi fiţi optimişti!
Daca intr-adevar o sa existe iubire, incredere.tot posibilul ca relatia voastra si aiba succes.:*
Sorry dar eu cred ca el nu te iubeste si te tine doar ca backup, si mie mi-ar place o astfel de relatie sa pot evada din orasul meu o data de doua ori pe an, si cred ca o buna parte din baieti imi impartasesc placerea. PS. Si eu am avut asea ceva cu o tipa din Arad; p
Mutubal întreabă: