| YoDarky a întrebat:

Buna tuturor am si eu o inttrebare ca's mai bobocel in viata am doar 15 ani.As vrea sa imi incep viata sexuala (da stiu o nebunie dar nu e nimic imi plac nebuniile). Am o iubita care tine de foarte mult timp la min (cam 3 ani) si am fost de multe ori cu ea si acum sunt iar cu ea si chiar am inceput sa tin si eu la ea si ea la mine e dragostea in plina floare.Eu unul cred ca e fata potrivita.Am fost de cateva ori singur cu ea in toata casa si ma rg normal ca ne'am sarutat aclo alea alea...si eu unul am zis sa duc jocul mai departe un pic de fiecare data si stateam asa deasupra ei si o sarutam, ea se lasa dusa dea val imi permite multe sa zic asa.

PROBLEMA MARE : Nu vreausa profit de faptul ca ea ma iubeste asa multwinking ci vreau sa fie un lucru reciproc sa zic asa sa fie sigura ca vrea astabig grin nu vreau sa imi bat joc de ea cum am zis am inceput sa o iubesc chair ft multwinking. Si nu stiu cum sa ii zic ca as vrea sa "avem o noapte de dragoste" in asa fel incat sa nu creada ca vreau sa profit de ea sau ceva de genu astabig grin...HELP MEE PLSS:d

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Asta am scris eu unei alte fete :
" În curand voi face pentru prima data sex cu iubitul meu =înainte de asta învață dracului cum se evită o sarcină nedorită -toate metodele posibile- că la o adică, tu rămâi borțoasă, nu el!
Spălătură vaginală acidă, protecție biologică, ( sterilet), act sexual întrerupt etc.
Nici una nu este sigură singură, trebuie asociate simultan 3-4 metode de evitare sarcină.
El precis nu are habar, cum se pune un prezervativ și se vor rupe, în dușmănie! "
Este valabil și pentru voi 2.
Ești cam tânăr, pentru viața sexuală, și ea la fel!
Din sex oral, nu rămâne borțoasă, iar sexul oral reciproc, se mai numește și 69.

| Roberta a răspuns:

Eu raman la parerea ca o discutie directa, spunandu-i ceea ce mi-ai spus aici, este numai de apreciat si poate avea rezultatele pe care ti le doresti. Fiecare partener trebuie sa stie ce isi doreste celalalt si sa incerce sa-i indeplineasca dorintele (si asta nu numai cand vine vorba despre sex). Ceea ce nu trebuie sa uiti este faptul ca alegerea momentului si a tonului conteaza.

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Ma daca seti cu ea de 3 ani nu are cum sa simta cati bati joc si o folosesti

| yhsay a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea direct, sa-i explici ca-ti pare rau ca ai ranit-o in trecut si ca tii foarte mult la ea acum (evita pentru moment sa-i zici "te iubesc" direct, sa nu para fals) si apoi sa-i spui ca de curand ai niste "dorinte" dar vrei sa fii siguri ca si ea simte la fel. Din cate ai povestit, daca-ti "cam permite multe" inseamna ca si ea ar cam vrea, dar nu neaparat ca e si pregatita pentru asta...

| ana_2324 a răspuns:

Pai cel mai corect ar fi a ii zici inainte(cam cu o zi sau doua inainte)sau i-ai putea face o surpriza si sa aranjezi camera(cateva lumanarele ceva petale de trandafir si apoi poti sa ii zici!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu habar nu ai de protectie si prostii si vrei sex la varsta asta, ea vrea? Ai intrebat'o ce isi doreste de la relatia asta.
Si daca stai peste ea si o saruti crezi ca vrea mai mult. E doar o joaca.

| izabela101 a răspuns:

Daca ti mult la ea si ea tine mult la tine nu trebuie sa iti fie rusine zici cea ce gandesti.si faci investigati o intrebi unde i-ar placea sa mearga care e floarea ei preferata si din toate noutatile astea care ai intrbato incerci sa i faci pe plac asta atrag femeile si atunci ea va tine si mai mult la tine incearca sa fi cat mai romantic eu sunt fata si stiu ce zic incearca macar