| mimisha a întrebat:

Buna tuturor happy!
Am si eu o mica povestioara.
Am intrat in clasa a IX-a.am cunoscut baieti noi. dar de un coleg de clasa. m-am atasat chiar din a doua saptamana de scoala.desigur nu pot spune ca il iubesc ci doar asa o simpatie. I'am spus acest lucru colegei mele de banca pe care o cunosteam din clasa intai. Ea a discutat cu el.si atunci cand l-a intrebat daca simte ceva pentru mine.cica ar fi rosit si a inceput sa se balbaie.In urmatoarele zile am observat ca statea cu ochii pe mine.vine in pauze la mine ma ia in brate. dar asa face cu toate fetele insa mai multi din clasa spun ca se comporta cu mine altfel.are privirea schimbata cand vine la mine.asta e partea buna a lucrurilor.insa in unele zile de exemplu cum a fost azi nu s-a comportat chiar bine.ma tot ocolea ignora.Eu m-am obisnuit. o zi se comporta bine o zi nu.Nu stiu ce sa mai cred.chiar azi la istorie. l-a prins profu ca nu era atent. iar alt coleg a strigat "e indragostit". proful l-a intrebat usor amuzat daca e adevarat iar el a spus clar si rastit ca da.nu stiu ce sa cred.:-

2 răspunsuri:
| DeliaMarius a răspuns:

Daca ia si alte fete in brate, nu cred ca iti convine. Poate ca vrea sa te faca geloasa sau doar asa e felul lui de a fi. Discuta doar tu cu el, daca ai ocazia si spune-i ce-ti doresti.

| missClumsy a răspuns:

Pot sa iti spun ca am fost in aceeasi situatie.ma rog un pic diferita...initial el ma placea pe mine nu eu pe el.Situatia a evoluat noi am fost impreuna, apoi ne.am despartit, apoi a fost o situatie mai ciudata, apoi iar am redevenit foarte buni prieteni, iar am fost foarte apropiati, m-am reindragostit de el, i.am spus ca nu pot sa il mai privesc ca pe un simplu coleg, el mi-a spus ca acum ma vede doar cea mai buna prietena, acum are iubita, si eu il iubesc.Acum suntem in clasa a-12-a. Situatia asta m-a facut sa imi pierd increderea in mine si in latura mea feminia. Deci concluzia- relatiile intre colegii de clasa sunt complicate, te fac sa cheltui o multime de energie si nu ofera satisfactii pe masura timpului si energiei investite. Asa ca: reorienteaza-te!