Nu mai plinge, respectivul e un BOU. Nu te merita. Mai bine ca s-a intimplat acum decit sa il fi luat naibii de barbat si sa il apuce din senin dupa aia ca nu aveai supapa intacta cind v-ati cunoscut...
P.S. Cind nu ii fug ochii dupa alte fete, atunci are probleme psihice. S-a demonstrat intre timp ca e cu capu', din pacate.
Eu nu cred ca omul se schimba si la fel ca el nu cred ca o fata care a avut o aventura cu cineva e o persoana serioasa, personal il inteleg si i dau dreptate lasa-l si vezei de mai multe aventuri cu alti, o fata serioasa nu are aventuri
E bine că măcar e sincer. Mai bine că s-a întâmplat așa; citind, mă așteptam să fie un deznodământ mai nefericit, dar ce spui tu aici e chiar OK.
Asta e, sunt oameni care nu pot accepta unele lucruri, nu e vina lor.
Mulțumește-i pentru clipele frumoase și urează-i să dea peste o neprihănită.
Tipul e un idiot. Ce ai facut in trecut e alegerea ta si nimeni nu ar trebui sa o judece. In fond nu ai omorat pe nimeni, ai ales doar sa te simti bine cu un oarecare barbat. Daca omul nu poate accepta asta e clar ca e mult prea inchis la minte si ar fi ajuns la un moment dat sa te faca sa te simti prost si pentru o fusta prea scurta, un decolteu prea adanc, un machiaj prea puternic sau o conversatie banala cu un alt barbat.
Dar tipul ala are cam la 50 de ani sau cum de are gandirea asta? Vrea fata mare? Citesc multe minuni pe siteul acesta dar asta e chiar rara. Nu mai jeli dupa el ca nu rost, e doar mofturos.
Nu stiu cum sa iti spun sa fiu mai delicat cu tine dar stii? nu trebuie sa faci asta pana dupa ce te casatoresti si poate el era cel cu care trebuia tu sa fii. Acum ca ai facut-o nu stiu ce sa iti spun. Chiar daca nu ii spuneai el tot ar fi aflat mai tarziu si poate ar fi fost si mai rau. Pe un baiat il doare cand fata a mai facut si cu altii inaintea lui. Acum lasa timpul sa treaca si asteapta sa vezi ce se intampla. Si inca un sfat. Ai incredere in Dumnezeu chiar daca nu vezi nici un motiv. In rest chiar nu stiu ca baiat ce sfat sa iti mai dau
E o experienta interesanta de viata!
In aceasta realitate exista alegeri si consecinte, problema este ca de cele multe ori facem alegeri inconstient, bazandu-ne pe ceea ce simtim nu pe ceea ce este stim ca este adecvat/adaptativ.
Desi facem alegeri in mod irational trebuie sa ne asumam consecintele in mod rational!
Lasal in pace. E un Bou cum sa se supere ca ai avut o aventura? El mai este virgin? Ori cum u nu l-ai inselat a fost o aventura din trecutul tau cand poate nu il cunosteai pe el. Dai viteza la fraier. Viata nu asteapta.
Tipul e cumva preot? Ok, acum lasand gluma la o parte, aici e vina parintilor. E asa, pentru ca asa a fost crescut, si nu ai ce sa-i faci...nu ai cum sa schimbi intr-un timp foarte scurt, comportamentul pe care i l-au atribuit parintii in 20 de ani, sau cati are. Nu cred ca ai ce sa faci ca sa va impacati. Uite un sfat pentru viitor: nu mai pune suflet asa usor in relatii, pune si tu dupa vreo 3-4 luni, si nu pune prea mult, ca risti sa-l pierzi. Sper sa nu ajungi in depresie din cauza acelui dobitoc, ca nu merita...