Eu spun sa pui piciorul in prag... vorbeste cu el si spune-i ca nu mai poti asa. ca vrei ceva real nu doar pe mess. si sa aleaga ori vorbeste cu tine si la scoala si aveti o relatie normala ori sa te lase in pace
nu stiu dar asta este parerea mea... daca chiar vrea ceva cu tine ar trebui sa vorbiti si la scoala, sa iesiti impreuna, sa aveti intalniri nu doar pe mess.
Orice sfat ai urma din toate cate ai primit sper sa se rezolve situatia in favoarea ta
Poate ne si spui cum ai rezolvat situatia pana la urma
pupici :*:*
Pai,cam lunga povestea..Ca un roman fluviu.Ai debutat cu o minciuna, cu o inselatorie...
Te inteleg,asa facem toate in dragoste!
faza ca u sp ca el e baiatul popular din scoala...d obicei astfel d persoane nu au timididate, asa ca sincer nu stiu c sa spun.
poate intr-adevar d timid, sau poate vrea doar sa s joace cu tine!
Dupa descrierea ta cred ca foarte timid dar pe de o parte poate vrea doar sa se joace cu tine nu sa fie cu tine.Incearca sa vorbesti cu el si fata in fata adica sa-l saluti la scoala si daca vezi ca nu te saluta si nimic numai pe mess cred ca intelegi raspunsul. Daca nu vorbeste cu tine cat timp este pe la scoala si va intalniti inseamna ca ii este rusine fata de prieteni ca vorbeste cu tine.Bafta!
Oai...ce poveste de dragoste. Cu siguranta te place dar e timid am aceeashi problema, vb cu el pe mess despre orice si cand suntem fata in fata nici macar nu ne salutam. Ar trebui sa il saluti u prima sau jucati-va "adevar sau provocare " pe mess si provoaca-l sa te salute a doua zi la skl. Sincer...nu am nici o idee
Pai, sa incepem cu inceputul.Fa tu primul-l pas, 1 sarut 1 pupic pe obraz ceva de fata cu toata lumea... din rusine prinzi curaj
Dupa aceea avanseaza el singur in comportament si in gesturi.
Pai acum ceva timp si eu am patit exact la fel...doar ca eu am doar 14 ani.Eu am procedat in felul urmator: am intrat pe id acela(era al unei prietene f bune )si i-am spus ca sambata sunt singura acasa si daca vrea sa vina pe la mine la o ''tigare'' si cu ocazia asta se intalneste si el cu gagicasa(adica eu) el a raspuns ca vine iar sambata,el a batut la usa si eu m-am dus sa raspund,cand a intat prietena mea a spus ca ea tr sa plece sa cumpere tigari,iar noi am ramas singuri eu m-am dus la el si l-am luat in brate spunandu-i ca mi-a fost dor de el,m-a sarutat si dupa lucrurile au mers de la sine si acum ne intelegem f bine.tu ai putea ruga o prietena sa intre pe id acela fals facut de tine si sa faceti in asa fel sa va intalniti toti trei iar ea sa plece putin in asa fel incat sa ramaneti siguri,iar tu sa te dai la el sau sa faci ce am facut eu , nu iti face griji daca e sa te refuze nu e nimic lasa ca nu este nici primul nici ultimul, si oricum e mult mai bine sa iti spuna adevarul decat sa te minta in continuare
Tu ai zis ca el a inceput sa te bage in seama atunci cand „prietena" ta a vorbit cu el. De ce nu incerci sa ii spui si asta dandu-te drept ea. Adica sa intrii pe id-ul ei si sa ii spui sa „prietena" ta de care i-ai spus ca il place ar vrea ceva mai mult, ca i-a povestit ca s-a cam saturat de toata situatia asta cu -nu vb cand ne intalnim- si poate el o sa ia o decizie si mai poti sa-i spui, dandu-te „prietena" ta ca nu vrei ca ea.adica tu sa afli ce i-ai povestit. Sper sa intelege. Eu una am incercat sa-ti dau un sfat care sa nu te implice direct
Acuma,sincera sa fiu,eu unu nu prea stiu ce sa cred,dar se poate ca acest baiat sa te plac intr-adevar, dar sa ii fie rusine cu tine. Nu te cunosc nici pe tine si nici pe el asa ca nu pot sa imi dau cu parerea, dar sper sa ma insel.
Buna pai un sfat d emai jos spunea s afaci uh primul pas si sa ii dai un pupic mic dar parerea mea este ca asta nu ar fi chiar o placere pai dac el nici nu te saluta, cum ar fi sa te duci la el sa il pupi ar fi ceva penibil i parerea mea este ca ar trebui sa il intrebi dac isi face mia repede curaj ca eu sper c anul o s asati mult si bine dupa fundul lui ar trebui macar un simplu "salut"sa iti zica si pe parcurs si prietenii lui o sa obs ca voi v-ati mai apropiat si c apoate faceti si pasul urmatotr dar toto mai imp este ce crede si zice el dac el iti zice sa inca nu are curaj uh ar trebui ca ii dai cateva zili la dispozitie sa isi faca curaj si dac pe percursul acelor zile sau dupa acele zile el toto nu si-a facut curaj ii zici c asa nu t emai caute deloc si atunci el isi va face curaj si va incepe sa te bage in seama decat sa te piarda sper c am-am facut inteleas a:d
In primul rand fa si tu pe timida...comporat-te exact ca el.nu astepta sa fac el primul pas. poti sa il faci si tu sau prietena ta cea mai buna.Id-ul meu este mistik_inger98.Baga-ma in lista si mai vb
Am zis ca nu o sa fac eu primul pas pentru ca nu stiu daca faza e pe bune...deci caut alte solutii mersi oricum
Promit ca imediat ce se rezolva situtia o sa va anunt, indiferent de cum se va rezolva
Am rezolvat in cele din urma situatia,si dupa cum am promis o sa va spun si rezultatul,avem o relatie de o saptamana,ne intelegem excelent, iesim impreuna, vorbim la scoala (deci s-a dovedit ca tipul a fost doar timid) sentimente pentru mine chiar imi dovedeste ca are! va multumesc tuturor >:d