Degeaba incercam noi sa facem supozitii,fiecare spune aici tot ce si-ar putea imagina ca se intampla cu tine si,pe tine,te trec fiori reci cu fiecare raspuns.
Pot si eu sa fac supozitii,dar n-o voi face.
Te sfatuiesc sa mergi la medic cat mai repede,e foarte bine ca vrei sa mergi luni, inteleg ca astepti ciclul abia la inceputul lui iulie, asa ca poti merge.
Sa te protejezi si sa ai grija de tine!
Sanatate.
Inseamna ca baiatul respectiv nu te'a dezvirginat de prima oara sa zic asa adica nu ti s-a rupt himenul complet.din cauza asta ai petele de sange rosu pe chiloti, cat despre cat despre lichidul alb poate fi si o infectie.
Inca ceva am facut de vreo 20 de ori inainte sa se ajunga la faza cu sangele... si cu lichidu alb.
Oricine imi da un raspuns corect si care sa ma ajute sau stie situatia are Fundita!
Daca ai o secretie alba. poate e Candidoza . Nu stii sigur fara analize. Cat despre sange.himenul se poate rupe din prima sau nu, sau se poate rupe uniform sau nu. Poate la tine a mai ramas cate ceva, si in timpul contactului s-a rupt si apoi a curs. Himenul se poate rupe cu un o.b., dar se poate rupe si dupa 2, 3 contacte.depinde de persoana. Oricum sangele n-are treaba cu sarcina. Iar daca mergi la gineco' cat esti pe stop. te duci degeaba, n-are ce sa-ti faca cat esti "rosie"