| alexandrabrunetica a întrebat:

Buna tuturor!

Am si eu o problema. Am facut de curand dragoste cu un prieten desi mie imi place de el si lui de mine nu avem o relatie. Mi-a zis ca nu si-a mai dat drumul atat de repede cu nici o fata si dupa cateva minute am vrut sa facem din nou si nu i sa mai trezit asa repede. Ma puteti ajuta cu un sfat va rog! P.s el are 20 de ani si nu e prima data cand face iar eu 17 si nici la mine nu e prima data

7 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Si tu vrei o relatie cu el?
Pentru ca a zis ca nu si-a dat drumul atat de repede cu o alta fata crezi ca a vrut sa spuna ca e foarte atras de tine? Posibil, dar eu zic ca ai inceput cu stangul sad

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a readuce la ''viata'' cat mai repede posibil penisul ''cazut la datorie'', acesta trebuie sa fie ajuta si excitat de catre partenera prin efectuarea unui ''lucru manual'' care sa fie combinat cu un sex oral de calitate. Uneori un pahar de vin rosu poate fi de real ajutor. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dupa primul numar, trebuia sa asteptati macar o ora ca sa aiba o a doua erectie. Asa ca el nu are nicio problema, problema este ca v-ati grabit sa faceti al doilea numar.

| sofisis a răspuns:

Nici eu nu inteleg intrebarea si nedumerirea. E normal ca un barbat sa nu reactioneze instant la al doilea numar. Trebuie stimulat oral, manual, vizual...

| kandaraki a răspuns:

Baiatul nu prea are experienta sau nu il exciti tu asa de tare ca sa aiba al 2-lea numar, cum ai zis tu, uneori baiatul se termina repede si al 2-lea numar il poate incepe imediat daca e excitat, dar daca tu nu il atragi si stai ca o scandura, atunci e clar de ce a patit asa baiatul!

| alin1317 a răspuns:

Buna seara! Nu inteleg intrebarea. Intrebarea este cum sa i se trezeasca mai repede a doua oara?

| lupulSingle a răspuns:

Pai este normal pentru barbati ca primul numar sa ejaculeze rapid. Si faza ca ii s-a sculat mai greu e normal, Dupa ce faci sex trebuie sa astepti un timp..Pentru a avea din nou aceiasi pofta. Funda plss