anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Am si eu o problema. Curand voi face sex cu prietena mea. Problema este ca am impresia ca nu o pot/nu stiu sa o satisfac eu fiind virgin. Am penisul in erectie de 13 cm la 16 si cred ca este o problema deoarece nu stiu daca o pot satisface.
Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde. Funda

Răspuns Câştigător
| Ceapone66 a răspuns:

Salut,

Se pare ca tu nu stii ca dimensiunea conteaza mai putin. Penisul tau e normal pentru un european. Ce ar trebui sa bagi la cap e felul in care trebuie satisfacuta partenera. Cauta pe Google zonele erogene ale femeii si astfel vei stii unde trebuie sa "umblii". Nu sari pe ea din prima ca asa trebuie sa fi superman ca sa o satisfaci. Incepe cu preludiul, macar zece minute (saruta-i gatul, sanii, partea interioara a coapselor) apoi ai putea sa-i faci cunnilingus (sex oral la femei). O sa fie suficient de excitata dupa toate acestea incat sa fie bine. Oricum ziceai ca esti virgin iar pentru ea asta e o placere. O sa fie totul bine, ai sa vezi. Intreaba ce ii place si mentine stimularea. (mangaieri, sarutari, etc)

3 răspunsuri:
| mee_4833 a răspuns:

Probabil o sa decurga totul normal daca nu iti mai faci atatea probleme. Oricum marimea nu conteaza. Aa: nu uita de preludiuwinking.

| MMihai a răspuns:

Vezi pe net cum este cu avorturile la cerere și ce riscuri medicale apar în caz de avort. După asta de pe net și din cărți de sexologie află cum se poate evita o sarcină nedorită. Nesatisfăcută supraviețuiește, totul este să nu o lași borțoasă.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dimensiunea penisului tau este absolut normala si poate satisface orice femeie.