| Lovelly4YOU a întrebat:

Buna tuturor am si eu o problema.
De 11 luni vorbesc cu un băiat, are 18 ani si e din Caransebes iar eu am 15 si sunt din București. Nu ne-am vazut Pana acum niciodată si nu înțeleg de ce evita sa ne vedem, ba e ocupat ba nu are bani etc. El unde sta sunt sigura ca nu are prietena, ii știu programul zilnic, vorbim mereu la telefon sau pe skype. Știu ca tine la mine si eu țin la el. Când am avut nevoie de un sfat sau sprijin m-a ajutat mereu.
Nu înțeleg de ce nu vine sa ne întâlnim, mi-a mai promis de câteva ori ca vine dar degeaba.

2 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Pentru ca nu vrea! Asta e singurul motiv. Cred ca o zi putea sa faca rost de bani si sa isi amane treburile, daca vroia cu adevarat sa te cunoasca. Poate ca nu vrea o relatie, ci doar se distreaza, isi ocupa timpul cu ceva vorbind cu tine la telefon sau skype. Nu merge asa! Pune si tu piciorul in prag si spune-i sa vina sa va intalniti.tu pana la urma ai 15 ani, nu te duci tu in Caransebes de nebuna.El e baiat. Sa vina el. Vorbeste cu el.Cat o lalaiti asa? Deja aveti 11 luni de cand o lalaiti. aiurea.

| Efixx2 a răspuns:

Cred ca nu e foarte interesat sa aiba o relatie, asta cred ca e singurul motiv.