Poate ar fi mai bine sa te concentrezi pe o relatie adevarata, in realitate.Ai 15 ani, esti un copil, nu iti mai pune increderea in relatii la distanta, relatii construite pe internet. Oricat de mult te-a ajutat sau crezi tu ca-l cunosti, ca-i stii programul zilnic, nu te juca, nu-ti pune increderea in ceva ce in fond NU EXISTA.
In primul rand de la Caransebes la Bucuresti este o distanta destul de mare, baiatul asta ar avea nevoie de multi bani si rabdare ca sa vina pana in Bucuresti, apoi ar interveni problema unde ar dormi si apoi ca sa plece inapoi. De asemenea poate nu-l lasa familia sa plece asa din senin la Bucuresti tinand cont ca are 18 ani deci probabil e la liceu.
In al doilea rand, poate el vede relatia voastra doar ca o simpla prietenie. Te sprijina cu un sfat, te asculta, e ok dar relatia de iubire inseamna mult mai mult. Poate el tine la tine ca la o amica. Nu exclud nici posibilitatea sa aiba o prietena dar sa te placa si pe tine.
Parerea mea e ca pana nu va vedeti mai bine sa nu-ti faci prea multe sperante. Gandeste-te ca mereu va va desparti distanta asta pe care nu o sa poti mereu s-o invingi doar cu un telefon sau un vorbit pe skype. Gandeste-te daca merita efortul asta din partea ta mai ales ca tu nu stii inca tot ce simte si el.
Multumesc de sfat:*M-am gândit aproape la orice răspuns posibil. Dacă mă iubeste ar veni sa mă vadă... Dar dacă nu mă iubeste de ce ar plânge după mine, am mai vrut sa renunț la aceasta legătura de multe ori... Plangea si promitea multe dar Nu s-a ținut de cuvânt pana acum.
Pai se ascunde deoarece ii e frica de faptul ca o sa aflii ca este FERNANDO!
Wakeee up! Esti sigura ca nu are prietena? De mai sus reiese ca tu esti doar o prietena buna pentru el si...atat.11 luni de vorbit la telefon si pe skype felicitari pentru rabdare!
Ai 15 ani nu se termina nimic la baiatul asta.