anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor...Am si eu o problema...De vreo saptamana am prieten.ne-am vazut .etc...insa de vreo 2-3 zile se comporta rece cu mine.cum sa zic. ma suna cam rar.si atunci cand ma suna avem o discutie foarte scurta...si incheierea fiecarui apel e "Mai vorbim pe mess"...trebuia sa ne intalnim. a zis ca nu a avut timp.nu stiu ce...insa pe messenger e foarte cald c mine.la telefon nu poate vorbii cum vorbeste pe mess si in realitate. oare ce se intampla.simt ca am un gol in suflet.si sa-l intreb nu potsad. please helpsad.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate nu-i place sa vorbeasca la telefon. Sincer, telefonul e pentru conversatii scurte, la nevoie, sa-ti transmiti un mesaj. Nu e pentru discutii interminabile.

| Bacemi a răspuns:

Baiatul acela ori este confuz ori se joaca. Am fost si eu cu o fata cu care vorbeam la telefon si pe mess super dar cand ne vedeam era mai rece. Asta pentru ca se implica mai greu in relatie poate, nu neaparat ca nu mai vrea sa fiti impreuna. Oricum singura solutie de a afla este sa vorbesti cu el deschis, sa ii spui ce ai pe suflet.

| CevaNormal a răspuns:

Buna, la sigur ca nu este sigur ca vrea sa fie cu tine, si pe mess e mai cald, deoarece nu te are in fata si nu-ti aude vocea, asta e toata explicatia, el acum se gandeste de parca ar mai avea de unde alege happy, in fine la sigur ca nu e sigur ca vrea sa fie cu tine, nu stiu poate ar trebui sa incerci sa vb cu el? insa nu stiu cum v-a reactiona ca sinteti doar de o saptamana. Oricum ai grija cu acest baiatwinking

| valy a răspuns:

Poate e un pic mai timid, si in fata calculatorului are mai multa libertate, altfel te exprimi, mai pui un semn, te mai iei cu vorba si na.si in legatura cu faza ca nu s-a putut o gasi odata cu tine nu este crima, sunt alte fete care baietii le fac lucruri mult mai rau.Incearca sa te gasesti cu el, mergeti intr-un loc retras sa nu poata sa fie distras de nimic.si vorbeste cu el, intreaba-l daca simte ceva pentru tine, intreaba-l daca are de gand ceva serios, ca joaca din asta pe mess face toata lumea, asa ca daca vrei ceva bun trebuie sa pui piciorul in prag:*mult succes

| pisoias29 a răspuns:

Pei daca vrei o relatie de lunga durata, ar trebui sa inveti sa il intrebi...

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

E mai usor sa scrii pe mess, decat sa vorbesti fata in fata...mereu a fost asa. dar deecat sa te mai simti cum deja o faci. vorbeste cu el serios daca mai vrea sa continuati daca s-a intamplat ceva daca are o per mai grea! fi si mai dulce daca potibig grin.

| AnaisC a răspuns:

Pai uite cum stau lucrurile, nu vreau sa te supar, dar si a gasit o alta fata, sigur nu mai buna ca tine dar asa sunt facuty bayetii sa insele, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta incearaca sa vb cu cineva despre aceasta problema, parinty sau o prietena, imi pare tare rau am trecut si eu prin asta aceleasi simpotame, stiu cat e rau, dar zic sa-i dai u papuci inainte sa iti dea el verde, dar daca il placi, ty la el cu adevarat, intreaba-l...
add
id
anaisdragutza97

| Andra_5221 a răspuns:

E cam bizar... s-a intamplat ceva intre voi? V-ati certat, sau ceva de genul?

Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el, dar sa purtati o discutie si sa clarificati situatia. Sa ii spui ce ai observat la el in ultimul timp si sa il intrebi ce vrea de fapt, care e logica purtarii lui.Altceva nu stiu ce ai putea face, poate sa devi si tu cel putin la fel de indiferenta, sa vezi cum reactioneaza(asta daca poti).

Succes!happyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca nu este aceiasi persoana la telefon si care e pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-ti face probleme, o sa te caute el daca vrea intr-adevar ceva.
Prietenul meu dupa 7 luni de relatia a avut o perioada in care zile la rand nu dadea nici un semn si cand i-am spus ca pun punct relatiei si-a revenit si acum e foarte atent cu mine.

Poate e timid sau poate nu stie ce vrea inca(avand in vedere ca nici nu va cunoasteti prea mult)...Incearca sa te comporti si tu la fel, atunci o sa-si dea el intereseul mai mult happy

Bafta!

| sentiment_1547 a răspuns:

Nu e nici o problema probabil vrea sa te cunoasca mai de aproape sau esti tu prea agitata si dornica de repede mai dai timp