| chrysoolynna a întrebat:

am si eu o problema.eu si prietenul meu suntem impreuna de 10 luni! ne iubim foarte mult, dar eu mi am cam pierdut increderea in el! motivul? foarte simplu:la serviciu are o colega care il tot suna cu tot felul de motive si el ii da "nas"( ca sa zic asa). ba chiar inventeaza tot felul de motive pentru care a sunat`o s`au l-a sunat! eu stiuuu precis ca nu e asaaa! eu sunt o fire f geloasa si am impresia ca e ceva mai mult intre ei! mentionez ca de fiecare data cand am simtit ca ceva nu`mi miroase a bine( exemplu din relatiile trecute ) asa a fost.va rog mult, helppppbig grinbig grin:*::*

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu el deschis pe acest subiect pentru a remedia situatia si chiar cu colega lui pentru ai cere o explicatie pentru acest lucru! insa sa vorbesti frumos cu ea nu sa o iei cu mascatii din pat! oare tu simti ca sentimental s-a indepartat de tine? dar daca ai vb cu el ar fi mai bine decat sa-l urmaresti! succes

1 răspuns:
| Elena1234456 a răspuns:

Incearca sa stai de vorba cu el.Gelozia poate sa fie si pozitiva, arata ca iti pasa si esti implicata afectiv mult in relatie.