| LiveTheMoments a întrebat:

Am si eu o problema pe care nu stiu exact vum sa o relatez dar am sa încerc. Mi-a plăcut enorm de mult de un băiat in urma cu câteva luni si cred ca inca îl plac insa el nu mai vb cu mine din cauze doar de el intelese. Am încercat sa îl uit insa nu pot. De fiecare data când îmi aduc aminte de el îmi dau lacrimile. Acum intrebarea mea este:cum as putea face sa cunosc si alti baieti ca măcar sa îl uit nu neapărat pt a intra intr-o relatie? Credeti ca daca as incerca sa găsesc pe alt cineva l-as uita?
De menționat este si faptul ca el a fost primul băiat de care mi-a plăcut,practic prima iubite, iar refuzul lui mi-a cam minimalizat sperantele. Va rog sa ma ajutati!

4 răspunsuri:
| LiveTheMoments explică:

Noi nu am fost niciodata impreuna. Doar eu am prins drag de el. De fel uneori sunt foarte timida iar alte ori foarte tupeista+ca nu stiu sa ma bag in vorba cu altui...

| LiveTheMoments explică:

Altii*

| FluturasulVesel a răspuns:

Si eu am suferit! Incearca sa te uiti la altii! Gandeste-te bine ce-ti place la un baiat apoi incearca sa cunosti baietii! Intra in vb cu cineva de care iti place fizicul si cunoaste-l! Si tu ma rog de ce te mai gandesti la el! Poti sa-l uiti facand alte lucruri care sati ia mintea de la el! Nui ultimul! Si eu mam trantit de refuz! Incearca sa prinzi drag de unul! Sper ca te-am ajutat!

| alexandruioan a răspuns:

Cred ca si-a gasit si el alta prietena dar ii e rusine sa spuna sa va despartiti. Asa el nu avea de ce sa nu mai vorbeasca.