Hei:* eu zic sa il lasi pe prietenul tau ( cu care esti acum ) si sa fi cu baiatul ala ...pentru ca totusi daca te-a inselat de 4 ori si te minte si deaste nu cred ca mai are rost sa fi cu el.pentru ca cred ca o sa te faca mai fericita baitul asta decat celalalt. acum nu stiu.cum crezi tu BAFTA :* >
Pff daca nu te insela pana acum as fi zis sa ai incredere in el caci poate prietenii lui vor sa va desparta ca le e ciuda el sau cv de genul dar daca te-a inselat de 4 ori :o omg nu las fi iertat dupa a 2-a oara eu zic sa cauti pe altcineva chiar daca e greu
Eu zic sa te desparti de el pentru cha daca te-a inselat d 4ori? eu daca pr mea ma insela odata poate dar poate ai mai dadeam o sansa dar daca ma insela si a 2 oara o paraseam! deci eu zic sa te desparti de pr tau si daca pr lui (cel care se dadea la tine) ti se pare dragut sau iti place si tie de el eu zic sa ai dai o sansa ca nu o sa pierzi nimic daca vezi ca merge continuati daca vezi ca nu va potriviti despartete de el pentru ca sunt multi baieti si fete pe lumea asta, bafta
Hei :* eu zic sa te desparti de prietenul tau si sa fi cu baiatul ala.pentru ca gandeste-te te-a inselat de 4 ori, te minte si pun pariu k nu tine la tine doar te foloseste.eu zic sa ii crezi pe colegii lui si sa fi cu baiatul ala.da in fine cum crezi tu Bafta :*