| Maddutzakiss a întrebat:

Buna tuturor am si eu o problema si vreau sa vad ce idei imi dati eu si iubitul meu ne-am hotarat sa iesim impreuna cu verisoara mea si un prieten de al lui la un film 3d dar la cinemaul la care planuisem sa mergem nu ruleaza filme 3d weeckendul asta iar cele normale nu ne plac asa ca i-am sugerat sa mergem la un alt cinema unde preturile sunt mai scumpe pentru ca im promis verisoarei mele ca vom merge sigur duminica si nu vreau sa se supere dar el s-a enervat si a spus ca nu mai merge la nici un film ce sa fac? sa-i spun verisoarei ca nu mai mergem? sa mai astept poate se razgandeste? sa ii mai spun inca odata sa mergem la alt cinema? ast rasp funda!

Răspuns Câştigător
| mariass a răspuns:

Ai 2 optiuni: 1. ori ii spui verisoarei tale ca nu mai poti sa mai mergeti saptamana asta la film, sa o lasati pe alta data si ca iti pare rau, nu are de ce sa se supere din cauza asta, doar sa o anunti si tu maine macar, nu duminica dimineata sa poata si ea sa isi faca macar alte planuri
ORI 2. ii explici iubitului tau ca i-ai promis verisoarei tale ca mergeti la film si ca nu vrei sa strici planurile, iar el ar trebui sa inteleaga ca nu e mare lucru. happy FUNDA?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pune-ti pe primul loc iubitul si pe locul doi verisoara. Daca totusi vrei neaparat sa mergeti intr-un loc cu preturi mai mari, atunci, in mod normal, tu acoperi cheltuielile tuturor.

| MayanMistica a răspuns (pentru Brigaela):

Eu as zice sa se puna pe ea pe primul loc. Verisoara e adevarat ca e neam cu ea dar ala e mofturos care se oftica dupa cum bate vantu'.

| Brigaela a răspuns (pentru MayanMistica):

Poate nu avea omul bani de un cinematograf mai scump si poate nu a inteles ca va plati ea si biletul lui

suntserios
| suntserios a răspuns:

Du te numai tu daca el face mofturi

| goejoy a răspuns:

Vai de... me.

| gamerulyonutz a răspuns:

Iti sugerez sa-i zici verisoarei tale ca nu se mai poate si ca iti pare foarte rauuu, sigur va intelege, sau mergi numa tu cu verisoara ta la alt cinema. funda

| ByBoysMb a răspuns:

1.Roagal frumos ca e pentru verisoara ta.
2.Zii ca iai promis verisoarei tale si te mila de eawinking Fundita?