Eu cred ca trebuie sa porti o discutie cu ei aman2 si sa le explici ca te simti super naspa cand ei "flirteaza" unu cu celalalt. Mai ales sa il intrebi pe prietenu' tau ce are de gand sa faca si daca e dispus sa termine cu gesturile acestea. Dar NU E NORMAL ca prietenul tau sa se intalneasca cu prietena ta cand u nu esti de fata. Mai este o varianta, poate vrea sa te faca geloasa cu ea ca sa ii arati cat de mult tii la el. Dar daca zici ca tine poza cu ea la avatar , dupa cate ai zis observ ca el e obisnuit sa faca lucruri d'astea si daca vede ca u nu zici nimic o sa continue. Si sa fim seriosi... daca ana era prietena ta cea mai buna isi dadea seama ca te deranjeaza. Daca ai prieteni d'astia ca ce mai ai nevoie de dusmani? Vb cu ei si lamuriti situatia! Succes
Si vrei sa-ti confirmam ca te minte de rupe? E asa evident ca si un orb ar vedea ca nu mai e mult si o sa treci pe "single"... Totusi nu e prea frumos din partea prietenei tale sa iti faca asa ceva...presimt ca o sa se termine urat si ai sa rupi legatura cu amandoi.
Esti cam prostuta tu de fel.ce iti mai trebuie ca sa intelegi ca e iubitul ei acum? un desen?
E clar : un idiot, scuza-ma ca-ti zic, dar nu te merita.
Incheie relatia cu el si prietenia cu Ana.
E clar ca e ceva intre ei.
Il poti intreba.
Multa bafta!
Buna...se pare ca prietena ta nu iti e chiar prietena, iar prietenul tau nu te merita daca face asa. vorbeste cu el despre chestia asta si rezolvati daca nu eu in locu` tau i.asi zice,, pa.pa,, cu siguranta iti vei gasi pe altcineva care te merita cu adevarat. :*
Pai mie mi se pare destul de evident ca ceva este intre ei. Mai bine pune-l sa aleaga, ori pe tine ori pe ea, pentru ca ce fel de relatie este aia atunci cand el ii da mai multa atentie prietenei tale decat tie.
De ce nu ii faci si tu tot aceeasi manevra gandeste-te ce prieteni are si ia si tu unu si fa-i ciuda.[funda]
Nu stiu sincer ce sa zic... acum sa nu ma judeci gresit, dar sincer cred ca este ceva intre ei dar mai poti [cum ii zice] ''citi' si altfel. poate vrea doar sa te innebuneasca ca sa'i zic asa. daca o luam asa... daca ar fi fost ceva intre ei. nu cred ca ti'ar fi zis ca a fost cu ea. cred, ca s'ar fi ferit sa-ti zica. dar totusi. sa te dea pe tine jos sa se puna ea.cam oribil si de prost gust. nu stiu ce sa mai zic. dar daca sa zicem ca este ceva intre ei. aici o consider vinovata pe ''prietena'' ta. pentru. ca el nah ii baiat. si stii cum is ei se mai uita dupa altele. dar ea daca iti era prietena cu adevarat. nu raspundea la avansurile lui. ca sa'i zic asa ma rog. eu cred ca tu esti in masura sa judeci cel mai bine ca tu ai vazut ci, nu eu. dar totusi te sfatuiesc sa pui punct cat mai repede, decat sa faca si alte chestii care sa te raneasca mai rau> sper ca ti'am fost de ajutor
Pai despartete de el inainte sa se desparta el de tine asa vei avea mandrie si cel mai bine este sa il uiti si daca nul mai bagi in seama poate se va intoarce la tine iar daca nu iti place optiunea asta mai exista una : incearca sal seduci din nou, fii cat se poate de sexy punete singura la el in brate si etc... funda te rog
Mda. desi sunt baiat si mie mi s-a intamlpat ceva de genu in fine... uita-l... crede-ma e mai bine. am avut si eu o prietena de care m-am indragostit nebuneste si chiar si acum dupa cateva luni de zile inca ma mai doare foarte tare. atunci cand am vazut poza ei de pe facebook cand se saruta cu un alt baiat mi-au dat lacrimile (stiu e ciudat dar ce sa mai zic) si nu stiu. sunt cu moralul la pamant chiar si acum. fa si tu la fel uita (e singura cale). scuze de dezamagire dar 1 (chiar si o singura greseala cu inselatul) e suficienta sa-ti dai seama ca nu te iubeste
Mda.asta nu e pr adevarata si el este doar un fustangiu. sa nul ierti nciodata daca isi va cere scuze si va promite ca nu mai face
ce nesimtire. stii ce sa faci acum:d
ii zici hai iesim si noi (fiind inca iubiti) si cand iesi vorbesti cu un baiat, un pr de-al tau si va tineti de mana si cand e el sa va vada va luati in brate sau ceva d genu. eu asa as face
FII DIABOLICAA
cat despre,, Prietena'' ta eu cred ca ar merita o palma sau poate 2
Imbracate cat mai sexy si cucerestel din nou punando pe prietena ta intr-o lumina proasta
Asculto pe katerina petrova este cel mai bun sfat voiam sa il scriu si eu dar in esenta era acelasi
Clar te inseala cu ea cel mai bine ar fi sa ii dai papuci si sa renunti si la,, prietena,, ta care iti face mai mult rau.Nu se poate numi o prietena daca s-a dat la prietenul tau.