Bagati mintile in cap, cu neamuri din familie sa iti faci o relatie e ca si cum te-ai face lezbiana, cauta altul.
Iubirea dintre voi e luata drept incest, asa ca las-o balta si cauta in alta parte.
Sper din suflet ca nu e var primar, c-ar insemna ca nu sunteti sanatosi!
Avand in vedere ca aveti grad de rudenie nu prea se poate vorbi de o relatie... renunta la idee parerea mea si gaseste alt baiat ai timp sa te saturi de baieti. Ce crezi ca vor zice parintii vostri... omg e incest relatia asta nu are niciun viitor crede-ma!
Chiar daca tu il placi... poate si el te placea...dar de ce crezi ca a vrut sa va despartiti daca spui ca si el te iubea. Poate a gasit pe alt cineva.Eu zic sa vorbesti cu el si sa lamuriti ce s-a intamplat.Dar nu prea are sens sa fiti impreuna daca sunteti veri.
Buna. Cunosc si eu pe cineva care e in aceeasi situatie.sau nu chiar. Ei se plac foarte mult dar le spun toti sa o lase balta pentru ca sunt neamuri.Pai tatal fetei este verisor de-al 3-lea cu acel baiat nu sunt ei doi.Dar ce sa faca? Sa continue sau sa o lase balta? ...chiar daca tin unul la altul. Da-mi si mie un sfat te rog:*:*
Cred ca ar trebui sa va cautati pe altcineva.Pt ca nu prea este normal sa fiti impreuna atata tip cat sunteti veri.Incercati sa uitati unul de altu.Stiu ca e greu dar nu aveti ce face.
Puteti sa nu va mai intalniti si nici sa mai vb o perioada...ca vorba acee ochii care nu se vad se uita