| PixxiePixx a întrebat:

Buna tuturor, Am si eu o problema , va rog ajutati-ma cu un sfat crying Sunt cu un baiat de 10 luni ne intelegem super bine , pana acum 3 zile deci , de 3 zile ma tot bate la cap cu pretextul " Iubire, cand vi si tu pe la mine ? sa ne jucam prin pat. " i-am spus ca nu vin , ca nu vreau stiu bine la ce vrea sa se gandeasca ,si el mi-a spus ca " ok , nu vrei sa vi nu veni dar ma lasi sa ma duc sa le *** pe altele " CE SA FAC ? :-s sa-i spun Da thinking Nu vreau sa-l pierd ca-l iubesc, dar nici sa ma distrug de la varsta de 14 ani sad

7 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Lasa-l sa le **** pe altele cat timp nu are nici un motiv sa stea lipit de tine. ofera-i libertatea de a face asta daca ai 14 ani. sau spune-i ca daca te iubeste rezista si fara asta...

| aida123 a răspuns:

SERIOS?! tu chiar ai de gand sa fii cu el dupa ce el o sa se culce cu altele iar tu o sa stii asta?! o sa poti sa il saruti dupa ce el s-a sarutat cu alta? o sa poti sa dormi bine noapte dupa ce o sa stii ca in timp ce tu dormi el o sa faca sex cu alta? gandeste-te bine, copile!

| carmen13 a răspuns:

Eu cred ca deja ai luat o decizie din moment ce stii ca nu vrei sa te "distrugi" de la 14 ani.ideea e sa accepti decizia pe care ai luat-o

| D4N13L a răspuns:

Buna Pixxie!
Uite o sa-ti spun parerea mea, sunt la categoria Dragoste si Sex am vazut multe probleme cautandu`si ajutorul si tare as vrea sa fiu in locu unora eu am 15 ani si n-am avut niciodata o iubira sau o prietena/ un prieten cel mai bun in realitate sunt un copil care incearca sa socializeze cu toti, DAR crede-ma el nu te place tu il iubesti enorm el vrea doar trupul tau nu sufletul tau lasa-l paraseste`l...
viata e lunga
Succes!

| Iwan a răspuns:

Hei.Hmmthinking In cazul asta el da doavada de nesimtire.Un singur sfat nu`ti strica viata la 14 ani deoarece o sa regreti.Nu te mai gandi la el...Lasa`l sa se duca la altele. Daca nu are pic de bun simt.>; d

| Candrea_Elvira_1988 a răspuns:

La 14 ani ma cam inoiesc ca traiesti sentimentul ibirii... esti poate indragostita de el dar daca vrea sa faca sex cu altele cu o probabilitate de 99% nu tine la tine. daca vrei sa faci sex cu el fa-o doar daca asta simti si nu pentru ca te santajeaza emotional ca il "vei pierde ". mai sunt si altii happy

| PEPSY0 a răspuns:

Daca te iubeste si tine mult la tine poate sa astepte pana crezi tu ca e momentul.