Lasa-l sa le **** pe altele cat timp nu are nici un motiv sa stea lipit de tine. ofera-i libertatea de a face asta daca ai 14 ani. sau spune-i ca daca te iubeste rezista si fara asta...
SERIOS?! tu chiar ai de gand sa fii cu el dupa ce el o sa se culce cu altele iar tu o sa stii asta?! o sa poti sa il saruti dupa ce el s-a sarutat cu alta? o sa poti sa dormi bine noapte dupa ce o sa stii ca in timp ce tu dormi el o sa faca sex cu alta? gandeste-te bine, copile!
Eu cred ca deja ai luat o decizie din moment ce stii ca nu vrei sa te "distrugi" de la 14 ani.ideea e sa accepti decizia pe care ai luat-o
Buna Pixxie!
Uite o sa-ti spun parerea mea, sunt la categoria Dragoste si Sex am vazut multe probleme cautandu`si ajutorul si tare as vrea sa fiu in locu unora eu am 15 ani si n-am avut niciodata o iubira sau o prietena/ un prieten cel mai bun in realitate sunt un copil care incearca sa socializeze cu toti, DAR crede-ma el nu te place tu il iubesti enorm el vrea doar trupul tau nu sufletul tau lasa-l paraseste`l...
viata e lunga
Succes!
Hei.Hmm In cazul asta el da doavada de nesimtire.Un singur sfat nu`ti strica viata la 14 ani deoarece o sa regreti.Nu te mai gandi la el...Lasa`l sa se duca la altele. Daca nu are pic de bun simt.>; d
La 14 ani ma cam inoiesc ca traiesti sentimentul ibirii... esti poate indragostita de el dar daca vrea sa faca sex cu altele cu o probabilitate de 99% nu tine la tine. daca vrei sa faci sex cu el fa-o doar daca asta simti si nu pentru ca te santajeaza emotional ca il "vei pierde ". mai sunt si altii
Daca te iubeste si tine mult la tine poate sa astepte pana crezi tu ca e momentul.