Cred că terminologia corectă, nu este aceia de iubit, ci de partener sexual. Dacă voi 2 ați stat, ( că a sta înseamnă a nu face nimic,), și nu ați făcut chiar nimic, voi doi, te cred că ai început să te cam plictisești, după chiar nimic, timp 4 ani. /// Ca să îți pot da niște sfaturi utile, trebuia să am în fața mea o informare a tot cuprinzătoare, scrisă, cu scris mărunt, pe mai mult de 10 pagini A 4. /// Nu mai ești un copil, ai 23 de ani! Ce sfaturi vrei de la un străin /o străină, care nu cunoște exact situația voastră reală?!? Cred că nici tu, nu o cunoști foarte exact, dar ăsta, este alt aspect al problemei.
Dupa cum se comporta acum si ce face. el te vrea. Acum e cam greu sa zic exact ce si cum. Nu trebuie sa iti zic eu ce sa faci ca sa nu devina totul monoton sau ce fel de persoana e ala ci tu treuie sa afli asta. Eu o sa-ti zic cum.
Vezi cat de des vrea sa se vada cu tine. Ce vrea cel mai mult sa faca cu tine (de ex: daca vrea doar sa te vada sa va plimbati si sa vorbiti atunci e clar ca te place si vrea ceva serios).
Ca sa nu devina relatia monotona. e simplu. Trebuie doar ca unul dintre voi sa nu fie plictisitor.
Serios acum, daca e sa fie totul mai monoton atunci inseamna ca nu e persoana potrivita.
De obicei intr-o relatie trebuie sa te simti bine fie ca stai toata ziua in casa fie ca iesi afara si faci sporturi extreme.
trebuie doar sa va placa sa faceti cam aceleasi lucruri si mai mereu sa mai incercati ceva nou sau macar sa fie ceva ce va place foarte mult la amandoi (sa jucati tenis bla bla bla).
Eu cred ca ar mai trebui sa astepti sa vezi cum se comporta in continuare si daca intr-adevar va intelegeti bine impreuna.vei sti ca el sigur te iubeste si poti sa iti imparti tot restul vietii cu el atunci cand va veni timpul...adica aveti tot timpul inainte, profita de el:*
beausingurlamasamea întreabă: