Buna, te admir! Si eu sunt la fel, sufletul conteaza si personalitatea. Spune-le ca il iubesti, si ca la ce e bun aspectul fizic? Poti sa ai un printz care te poate face sa suferi.La ce e bun printzu?
Iauzi foarte frumos, ma mir ca mai exista fete ca tine. Acum nu stiu la fete cum este dar eu le-as spune sa nu se bage in viata mea privata, nu-i treaba lor cu cine sunt, atata timp cat o iubesc (in cazu tau "il") nu-mi pasa cum arata. Succes.
Spune-le ca nu te intereseaza opinia celorlati, si ca fericirea ta este pe primul plan.
Poti sa le spui ca nu este treaba lor cu cine stai tu.Nu ar trebui sa se bage este viata ta. Oricum cel mai important este sufletul:X:X:X
Frumos din partea ta, foarte frumos... Iubirea invinge totul si tu nu da atentie birfitorilor. Stiu ca in suflet te simti rau si mai ales cind nu ai cum sa opresti gura lumii. Tu fii tare, cu capul sus si traieste intens fiecare moment alaturi de el :*
Spune-le fata in fata ce-i asta? Le spui asa " Pai scuzati-ma ca nu sunt c.u.r.v.a ca voi pentru a ma uita doar la aspectul fizic"
Nu ar trebui sa iti pese tie ce zic fetele alea, pentru daca fac asta clar nu iti sunt "prietene" pentru ca prietenele te sustin in tot ce faci si te ajuta la nevoie ...deci eu zic sa nu iti mai pese de ce zic ele sau altcineva
Un alt caz de corupere de minori. luam notite trebuie sa vad al catelea e pe azi. Daca la 21 de ani e la fel de visator ca si tine o sa va manance cainii din traista.
Sunele ca inima si varsta nu tin cont de sentimente si mai spune-le ca le chisi in freza daca asta e parerea lordoar ignorare e cel mai bun sfat:*
Si sa nu uite ca frumusetea e trecatoare, de acea conteaza cum esti pe dinauntru si nu pe dinafara!
Scuze am scris cu mici greseli xD
"Chiar daca nu e foarte frumos cum zic altii pentru mine e cel mai dragut si in primul rand pentru mine conteaza cum e la suflet nu cum arata pe dinafara."
Spune-le ca nu au nici un drept sa se bage in viata ta. Si nu lasa sa te afecteze vorbele "prietenelor" tale. Mi s-a spus si mie "nu pot sa cred ca te-ai uitat la unul ca el" si atat de mult m-au afectat acele cuvinte si acum imi pare rau ca le-am pus la suflet. Tu poti sa le spui "Ati vrea voi sa aveti in iubit cum am eu. Ma iubeste, ma respecta si asta e tot ce conteaza.Si voi va puteti pastra comentariile pentru voi ca pe mine nu ma intereseaza parerea voastra." Sper ca te-am ajutat si incearca sa nu mai pui la suflet :* sa nu renunti la iubire asa usor
Deci. Fii atenta, nu conteaza ce zic altii! Ei pot fii si invidiosi si tu sa nu-ti dai seama de chestiile astea. Daca tu cu acel baiat, va iubiti cu adevarat, nu vad problema. Totusi e o distanta destul de mare intre voi (de varsta). Asa ca ai grija. Sper ca te-am ajutat. Funda?