| BrunetaRoxana a întrebat:

Buna tuturor
am vorbit cu fostul si i-am explicat situatia si mi-am cerut scuze pentru cele intamplate
el a spus ca nu are pentru ce sa ma ierte deoarece atunci cand m-am combinat cu altul eram libera sa fac ce vreau si ca la fel sunt si acum
mi-am dat seama din vorbele lui ca e oarecum suparat chiar daca el spune ca nu e asa si am incercat sa-l fac sa aiba din nou parerea pe care o avea inainte despre mine dar el mi-a spus ca trebuia sa ma gandesc bine inainte sa-l fac sa-si schimbe parerea despre mine
nu stiu ce sa mai fac
sunt constienta ca am gresit dar se pare ca el nu poate sa treaca peste asta
oare isi va schimba parerea in doua luni pana o sa vina in tara?
voi ce parere aveti?
are rost sa mai sper?
tin sa precizez ca este o persoana extrem de orgolioasa
eu il iubesc mult si nu stiu ce sa mai fac
astept parerile voastre
multumesc

7 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Accepta l-ai pierdut!
Atunci cand iubesti o persoana nu poti fi cu altcineva! ceva nu te lasa, este ca si cum acea persoana este "intrata" in tine!
E normal sa nu mai aiba incredere in tine, e normal sa creada ca minti, ca nu il mai iubesti!
Daca intr-adevar il il iubesti asa de mult, mai incerca! depinde si pana tine umilinta ta!

| anonimul a răspuns:

Da..are foarte mult sens sa nu renuntihappyam trecut si eu printr-o situatia aproape la fel(ca iubitul tau) destul de recent.si cred ca te pot ajutahappy
cand o sa se intoarca u nu trebuie sa alergi la el iarta-ma iarta-ma pentru ca o sa para ca si cum tiai vazut de viata si o aparut el gata..ai vazut o portita vrei repede inapoi iubitu. vreau sa spun ca, cel putin p mine, m-a deranjat trecerea asta extrema.si cred ca si la el e la fel.gandestete putin: intro secunda tu renunti la el si te duci la alt baiat iar apoi vii si iti ceri mii de scuze.pari(nu spun ca esti) dar pari o pitipoanca profitoare cand faci asta.deci,sper ca nu teia suparat.
bun.acum cand el se va intoarce trebuie sa te comporti frumos cu el, si sa lasi faptele sa spuna ca iti pare rau.sa se vada in privirea ta pentru ca niste scuze poate oricine sa spuna.
ok.norochappy

| neutrino a răspuns:

Decat o relatie din bucati, mai bine mai multe relatii. Increderea si respectul, odata pierdute, nu mai pot fi recastigate.

| Azµre a răspuns:

Ai greșit l-ai pierdut, încredere zero, respect zero

| BrunetaRoxana explică (pentru Azµre):

Avand in vedere ca eu l-am iertat de mai multe ori pana acum cred ca merit si eu inca o sansa

| Exilee a răspuns:

Din nefericire, gata! Eu nu suport cand voi fetele ne tratati precum marionetele.
Asa eram si eu, dar mi-am dat seama ca incerc in zadar. In schimb, iti sugerez sa vezi viata si cu ''alti ochi''. Crede-ma ca nu vei regretahappy, iar ca sa-ti gasesti partenerul potrivit e destul timp. In schimb, am sa-ti dau un sfat: impaca-te cu trecutul pentru ca acesta sa nu-ti afecteze prezentulhappy.

''Stiu de ce plang chitarele...''

| BlackSkyz a răspuns:

E posibil sa ierte dar ar trebui daca il iubesti sa faci tu urmatorul pas in acest caz