Accepta l-ai pierdut!
Atunci cand iubesti o persoana nu poti fi cu altcineva! ceva nu te lasa, este ca si cum acea persoana este "intrata" in tine!
E normal sa nu mai aiba incredere in tine, e normal sa creada ca minti, ca nu il mai iubesti!
Daca intr-adevar il il iubesti asa de mult, mai incerca! depinde si pana tine umilinta ta!
Da..are foarte mult sens sa nu renuntiam trecut si eu printr-o situatia aproape la fel(ca iubitul tau) destul de recent.si cred ca te pot ajuta
cand o sa se intoarca u nu trebuie sa alergi la el iarta-ma iarta-ma pentru ca o sa para ca si cum tiai vazut de viata si o aparut el gata..ai vazut o portita vrei repede inapoi iubitu. vreau sa spun ca, cel putin p mine, m-a deranjat trecerea asta extrema.si cred ca si la el e la fel.gandestete putin: intro secunda tu renunti la el si te duci la alt baiat iar apoi vii si iti ceri mii de scuze.pari(nu spun ca esti) dar pari o pitipoanca profitoare cand faci asta.deci,sper ca nu teia suparat.
bun.acum cand el se va intoarce trebuie sa te comporti frumos cu el, si sa lasi faptele sa spuna ca iti pare rau.sa se vada in privirea ta pentru ca niste scuze poate oricine sa spuna.
ok.noroc
Decat o relatie din bucati, mai bine mai multe relatii. Increderea si respectul, odata pierdute, nu mai pot fi recastigate.
Avand in vedere ca eu l-am iertat de mai multe ori pana acum cred ca merit si eu inca o sansa
Din nefericire, gata! Eu nu suport cand voi fetele ne tratati precum marionetele.
Asa eram si eu, dar mi-am dat seama ca incerc in zadar. In schimb, iti sugerez sa vezi viata si cu ''alti ochi''. Crede-ma ca nu vei regreta, iar ca sa-ti gasesti partenerul potrivit e destul timp. In schimb, am sa-ti dau un sfat: impaca-te cu trecutul pentru ca acesta sa nu-ti afecteze prezentul.
''Stiu de ce plang chitarele...''
E posibil sa ierte dar ar trebui daca il iubesti sa faci tu urmatorul pas in acest caz
AlexiaIordache întreabă: