Eu sunt fata si ma epilez cu o masina un pic mai mica decat cea de tuns. Are 2 niveluri, la 3 si 1 cm. Mie imi place cu cel de 3 sa ramana totusi un pic de par si cu 1 m-am facut o data si e ca si cu bicul aproape dar fara iritatii. Iti recomand sa incerci cu Bodygroom Phillips
Ah! Si eu as prefera ca iubitul meu sa nu se epileze pe piept, mi se pare mai masculin bine, mie de fapt nu-mi place nici pe picioare dar decizia iti apartine bafta!
Dar iti place sa te atinga cu firele de par de pe piept pe corp? Sincer sa fiu daca as fi fata mi-ar place caa si baiatul sa fie ingrijit si sa nu fie plin de par ca totusi e igiena personala, e ca si cum ai avea o barba destul de lunga si mananci ceva si nu ai grija de ea si e plina de mancare. Mna acum fiecare cu preferintele lui?
Da, fiecare are preferintele lui. Nu mi se pare ca daca nu te epilez nu nu ai grija de tine, adica nu e igienic In ce lume traim? Oamenii apartinem din specia mamiferelor si suntem acoperiti de par. E cel mai normal lucru ca oamenii sa aiba par. Dar na, moda acum e sa fi chel peste tot.
Ah da. si imi place sa ma atinga cu firele de par de pe piept pe corp, de fapt cand fac sex ma excita sa-i simt parul de pe piept. Dupa cum am mai spus, imi place masculinitatea la baieti . Bafta oricum! E corpul tau, tu decizi, vezi ce zice si gagica ta
Mergi la un salon care epileaza permanent cu laser, sa-ti faci tratament, daca asta te osedeaza, desii, este mult mai masculin sa ai par, decat sa arati efeminat precum poponarii.
Barbatii NU se epileaza, asa procedeaza cei cu orientarea gay. Barbatii isi aranjeaza podoaba pubiana cu masina de tuns si BiC-ul se foloseste numai pentru a face mici retusari.
Ai uitat sa specifici aia "alpha" tataie
Intre gay exista doar....beta , care nu sunt si ''masculi''.
Poate. Nu e ca am cunoscut vreunul macar. Dar ai spus "barbatii nu se epileaza ". Acolo era perfect daca bagai duma de data trecuta cu "alpha". Ca si barbatii pot fi beta fraieri.
Simplu il tunzi! dacã il iei o datã pe saptãmânã sau la câteva saptãmâni este bine, sper ca nu esti fanul metrosexualitãtii.
Esti barbat fi mândru cu pãrul care il ai, cu ce te-ar deranja pãrul de pe piept?
Pai uite ca nu e frumos fratioare sa ai un tricou pe timp de vara si sa iti iasa parul de pe piept. Asta inseamna si dai dovada de o persoana care nu are grija de ea
Vrei sã spui maieu poate. porti tricou cu farã guler sau cãmasã., de ce ai purta un asemenea tricou dacã nu ai pãr? E ca si cum ai avea pieptene dar tu nu ai pãr.
Cât despre luarea pãrului tine de Subrat, scalp, fatã, zona pubiana acolo dai dovadã de igienã proasta, dar mai mult tine de ingrijire ce legãturã are parul?
E cã si cum ai spune Daca ai pãr pe cap dai dovadã de o persoana care nu are grija de ea.
Este vorba ca eu nu suport parul pe piept tinand cont ca pe timp de vara dar si iarna nu arata estetic si nu suport... o sa se spuna ca vai doamne sunt gay sau ce vreti voi. Sincer nu ma intereseaza asta. Eu v-am cerut o idee nu o critica. Seara faina
In zona penisului il poti taia cu foarfeca ca sa nu te mai iriti iar pe piept poti folosi crema pentru epilat
Inainte sa te epilezi, da-te cu periuta de dinti usor peste stratul de par ca sa inmoi firele. Eu sugerez sa folosesti Sensodyne, este recomandata de 9/10 de dentisti din Romania. Dupa urmeaza sa te razi cu masina de tuns, dar sa fii atent sa nu o folosesti direct peste testicule. Daca ai nevoie de ajutor, cheama-ti parintii sau frati/surori daca ai. Mult noroc!
anonim_4396 întreabă: