| Ioana_Magurean_1994 a întrebat:

Buna tuturor. As avea nevoie de ajutorul vostru. Cum sa fiu mai romantica cu iubitul meu?

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Printr-un comportament ce include foarte multa tandrete, sexualitate extrema, dragoste adevarata si iubire neconditionata. Succes!

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Îmi aduci aminte de un banc:
"- Iubito, vreau sa-mi s*gi p***a!
- Hai ma iubitule, fi si tu mai romantic!
- Bine. Iubito, vreau sa-mi s*gi p***a în ploaie!"
A fi romantic depinde de la persoana la persoana si de la cuplu la cuplu. Poate fi pur si simplu o plimbare in ploaie, o acțiune perceputa foarte romantic de cineva si in egala măsura, care poate fi perceputa ca o acțiune ridicola de alt cineva care nu suporta ploaia. Petale de trandafir poate fi sa creeze o atmosfera foarte romantica pentru cineva sau te poți trezi cu reproșuri ca ai distrus săracele flori, o lenjerie intima, romantica poate fi primita cu un zâmbet sau cu o dezamăgire de cineva care ar fi dorit sa te "descopere" (dezbrace) el. Ideea e ca dacă tu nu iți cunoști iubitul, atunci cine?
Stai de vorba cu el, vezi ce crede el ca înseamna romantism, vezi ce iți place și ție din cele înșirate de el, și vezi ce poți pune în aplicare.
(în alta ordine de idei, tricouri largi, pantaloni de trening largi, limbaj vulgar, comportament ne-feminin, sunt de obicei in lista cu "nu")

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai asta tine de tine. De pasiunea ta pentru el. Sa iti dai seama ca il vrei si ca il iubesti mult.

| Eduard196 a răspuns:

Estrogenul e raspunsul. Daca e la un nivel optim o sa fii mai feminina. Plus de asta fii tu insuti

| Dugalle a răspuns:

Tu : " hai sa iti fac un oral! "

Tu romantica : " hai sa iti fac un oral in ploaie. "

Observi diferenta?