Mdea...greu greu Noi apreciem când fetele îşi calcă oroliul ăla imens şi îşi cer scuze. Dupâ mine el e foarte norocos că ţi-ai cerut scuze, noi suntem obişnuiţi, oarecum, ca fetele să aibă dreptate! ) Iar apoi ne supărăm, iar dacă fata işi cere scuze atunci îi super. Da, dar apoi vine chestia cu "Păi cum mă, eu n-am orgoliu de bărbat?" şi după se rupe legătura un timp.dar apoi revine. Ca să fiu scurt, ce te reţine din fosta relaţie să încerci iarăşi? Viaţa e frumoasă, încearcă! Nu o să fii mereu adolescentă! Da înţeleg că nu vrei să mai suferi, dar trebuie să mai dai cuiva şanse. Voi în general spuneţi că nu vă găsiţi acel băiat perfect etc., dacă aţi mai deschise....altfel ar fi
Ps: cred şi eu că s-a supărat când l-ai respins cu "aşa vreau" în rest eu nu cred că A ăla va renunţa
Şi da ultima conversaţie e total firească şi tipică. Am avut şi eu una de genu, bine eu mi-am cerut scuze eu am vrut să continui să nu renunţ şi apoi ea tot nu m-a băgat în seama automat am lăsat'o baltă. Deci acuma ori albă ori e neagră, altfel pierzi! Succes!
@Adyna şi ce a spus ea şi argumentul tău, NORMAL că a cautat alta la fel făceam şi eu.a vrut să te facă geloasă. El de unde să ştie ce simţi tu sau ce vrei tu, dacă nici măcar tu nu şti. Suntem băieţi nu magicieni, dar totuşi prin diferite metode ne dăm seama etc. Hotaraste'te.
Asa raspuns Mi-ai adus zambetul pe buze Nici eu nu imi dau seama cum mi-am cerut scuze, rareori o fac. Si pana la urma nu cred ca renunta asa usor, exact cum spui tu. O sa am rabdare si o sa astept sa decurga totul de la sine. Multumesc de raspuns, apreciez !
Nu ai pentru ce...o fac probabil şi pentru un camarad
Sfat: fa tu primul pas!
Primul pas? Sa imi calc iar pe orgoliu? In niciun caz, sunt genul de persoana pentru care orgoliul reprezinta cel mai important lucru. Daca il intereseaza persoana mea face si el urmatorul pas, doar nu moare. Daca nu, mai departe! Are balta peste
Pfff...exact la fel găndeşte şi el.
Si hai, poate ca fac eu primul pas. O singura data, un baiat si-a batut joc de mine si ciudat e singurul la care chiar am tinut. Daca toata povestea aia se repeta? Nu sunt o fiinta slaba, nu vreau sa sufar din nou, sa plang, sa pierd noptile, m-am schimbat. Si in legatura cu acest baiat, A, daca sunt una dintre zecile de fete cu care se comporta in felul aceasta? M-as simti penibil ..plus ca sunt foarte, foarte geloasa
Si de unde ai putea stii asta daca nu incerci? Iti spun asta doar pentru ca el ar putea renunta... deci sa nu ratezi ocazia.
Doua sabii nu incap intr-o teaca.
Tu tii mai mult la orgoliu decat la el si totul in tine striga NU.
El,pe de alta parte,este "genul acela care flirteaza cu orice fata frumoasa care ii iese in cale".Te-a gasit pe tine un adversar redutabil si i-ai starnit curiozitatea.
Imediat cum a inteles ca te-a "imblanzit",curiozitatea lui in ce te priveste a incetat.
El e un cuceritor,tu nu vrei sa fii o victima.
El vrea sa faca victime(cat mai multe),tu nu vrei sa fii cucerita(decat cu conditiile tale).
Nu va potriviti.
A fost o joaca de-a dragostea,in care tu ai cam pierdut,el continuandu-si viata linistit si in acelasi fel.
Cauta sa-ti revii si sa te vindeci initial,de frica aceea din trecut pentru dragoste.
Dragostea e binefacatoare si generoasa,nu o lupta de orgolii, nu gelozie, nu un concurs.
Inca nu esti pregatita sa iubesti.
Sa te indragostesti, poate, dar A nu e omul potrivit pentru asta.
Mai asteapta.
O poveste care nici poveste nu este, multe randuri inutile. Nu-ti fie teama de critici, aici nici nu ai ce comenta. Mergi inainte.
Multumesc pentru raspuns, apreciez.
Sincer, pare o joaca...nu stiu cati ani ai dar asta e genul de joaca pe care o ai ca sa nu te plictisesti.
El probabil te-a placut si a fost intrigat de refuzul tau. Din pacate odata ce a simtit ca te domina...s-a retras. De aici tragem o concluzie : tu ai fost oprita de orgoliu, el a fost miscat tot de orgoliu. Cand vorbim pe orgoliu, nu putem vorbi de sentimente.
A fost o lupta a caracterelor. Caracterul lui a castigat prima runda.
I-ai starnit interesul dar nu suficient cat sa nu caute compania altor fete.
Sincer faptul ca a iesit cu alta nu poate fi o nesimtire...nu s-a declarat ca fiind partenerul tau, deci nu ai de ce sa te superi. Intr-adevar daca chiar era interesat de tine putea sa nu mai iasa cu fata aia si sa prefere sa se vada cu tine.
Oricum, per total poate fi un inceput frumos de dragoste dar trebuie sa actionezi cu cap.
Fa-te remarcata dar nu prea evident. Ca si pana acum. Nu trage de el, nu il mai suna, nu iti mai cere scuze pentru nimic si nu incerca sa il faci sa va vedeti. Eventual il poti baga in seama cu chestii de complezenta gen hai sa vorbim despre vreme si extensia spatiului in timp ...si poti strecura un plan pe care ai vrea sa ti-l faci dar nu stii, ca nu e nimic sigur.
Sa stii ca incapatanarea nu e buna si in viata e de preferat sa regreti lucrurile pe care le faci prost decat cele pe care nu le incerci deloc.
Dupa cum am mai spus, varsta este irelevanta, si la inceput am luat-o ca pe o joaca. Si faptul ca a iesit cu alta fata, nu mi se pare a fi o nesimtire, caci dupa cum spui si tu noi, nu eram impreuna ca si un cuplu si in plus e baiat, este ceva normal sa aiba intalniri. Am sa ma gandesc si la varianta ta, si am sa incerc sa las incapatanarea deoparte. Multumesc pentru raspuns.
Sa stii ca a lupta pentru ceva ce vrei nu este o lipsa de demnitate.
Nu te face mai putin valoroasa daca te expui si risti. Din contra : asa simti ca traiesti.O viata traita cu "grija" e traita degeaba. Trebuie sa stii sa plangi, sa faci crize, sa cazi si sa te ridici. Si daca nu iese, ce? Se opreste Pamantul din rotire? NU. Treci mai departe si gata.
Varsta e irelevanta si nu prea. Daca ai pana in 25 de ani o joaca de genul este mereu bine venita si apreciata si traita intens. Deja dupa varsta asta incep sa intervina in capul nostru idei mature, planuri concrete de viitor si sa stai sa pierzi timpul cu aberatiid e genul...e pacat.
"Dar nimic nu a mai fost ca inainte, apelurile au incetat, mesajele la fel, discutiile pe Fb aproape inexistente, gen : " Buna ce faci? / Bine tu? / Bine ma plictisesc ", practic in ochii mei nimic. Indiferenta lui"
Indiferenţa LUI mă?
Păi după ce că eşti parte pasivă la conversaţie mai şi comentezi?
Mda ai dreptate, multumesc pentru raspuns.
Tu îi vorbeşti mereu ''de sus'' şi tot tu ai pretenţia ca el să facă primul pas.
Atunci când vine vorba despre persoane dragi, nu îţi poţi permite să ai orgoliu.
El vrea să zboare din floare în floare. Tu vrei să-ţi facă doar ţie o grădina cu flori.
Nu vă potriviţi.
Asa cum ai zis si tu e un badboy. si oricat de buna ai fi si oricat te-ar iubi, tot te va mai fenta uneori.asa sunt astia, diferenta e ca tot la tine se va intoarce daca ai ce e necesar ca sa-l faci sa te iubeasca si sincer... nu prea ai.
daca poti accepta situatia asta raspunde-i, daca nu, asteapta pe altu care sa-ti suporte toanele si pe deasupra sa fie doar cu tine si toanele tale.
Ce pot s spun am citit povestioara ta si am ramas placut surprins. Sfatul meu ar fi ca sa nu mai pui suflet in orice relatiem, si ata te va face sa nu mai suferi. Iar al doilea staf este sa nu mai fii asa orgolioaa si sa te lasi mai usor (nu chiar de tot) pentru ca sunt unii baieti sau badboy cum le zici tu care nu prea asteapta mult sa primeasca un oarecare raspuns si fug la alta, sau se inchid in ei si sufera, nu stiu ce sa mai inteleaga si tot ajung la alta. Vina ta este ca nu i-ai oferit un raspuns ca nu a stiut ce sa faca saracul baiat pentru tine. Deci du-te si te intalneste cu el... Si spune-i cum stau treburile.
Nu pun la suflet orice relatie, am iubit o singura data pana acum si am suferit. Relatii trecatoare, pe care le-am tratat cu indiferenta am avut ca tot omul ( acestea fiind incercari de a trece peste aceea suferinta ) Pentru mine conteaza sinceritatea si increderea mai mult ca orice altceva, deci o sa iti urmez sfatul si o sa ii spun cum stau lucrurile. Multumesc pentru raspuns.
Cu placere. Exista si baieti care vor relatii seriose nu toti sunt la fel iti poti da seama singura care e asa si care nu. Daca nu cere sfatul.
Fata...tot asa am patit si eu...adica tot asa a fost inceputul, dar la mine s a terminat cam urat, stiu eu comportamentul asta al lui, cati ani are? sigur are vreo 20-21
Nu incerca sa treci inca o data peste nesimtirea lui. Ai incercat sa il uiti, foarte bine, atunci fa asta incontinuare. Nu te merita, daca te merita si te placea de la bun inceput nu ar fi fost cu o alta tipa. Sfatul meu e sa-l uiti si sa il ignori, nu merita iubirea ta. Zambeste, viata merge inainte cu bune si cu rele.
Aceeasi parere o aveam si eu, cine tine la tine nu te face sa suferi. Multumesc pentru raspuns, apreciez de asemenea ca ai stat sa citesti tot.
Nu ai pentru ce. Ai grija de tine, si incearca sa te indragostesti din nou.Primul lucru, cel mai important este sa te respecte, si sa te iubeasca.
Ai cea mai mare dreptate. Increderea si sinceritatea raman calitati de baza. O seara placuta in continuare.
Sincer, nu stiu ce varsta ai dar se pare ca ai suferi foarte mult dupa o relatie de 2 saptamanii ) hai sa fim seriosi!
Daca voi doi o sa aveti o relatie care o sa reziste 1 saptamana o sa te sinucizii! Asa ca mai bine lasate de sportul asta de relatii die loonley...
Am impresia ca ai inteles totul gresit. Relatia aceea de 2 saptamani a fost trecatoare, nu am simtit nimic fata de baiatul respectiv. In schimb relatia de pe urma careia am suferit a durat aproximativ 8 luni, iar aceste relatii scurte au fost incercari de a trece peste aceea suferinta. Apreciez ca ai stat sa citesti tot. O seara placuta si singura nu am sa mor