| alexuta4you a întrebat:

Buna tuturor as avea nevoie de un sfat este un baiat in viata mea imi este foarte drag simt ceva special pentru el probabil de aceia i-am permis atatea ne stim de 5 ani am fost si impreuna dar mai mult eram prieteni cu benefici cum spunea el iar acum imi spune ca ar vrea o relatie serioasa cu mine dar eu sunt o fata simpla mai lejera iar el are pretentia ca eu sa ma imbrac mereu elegant cu tocuri vorba lui sa fiu sexy si nici nu asta ar fi problema doar ca mo durut cand mi-a spus ca daca nu ma schimb nu putem avea o relatie.voi ce ma sfatuiti? Merita sa ma schimb pentru el?

17 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Am inteles ca este un baiat in viata ta, dar tu nu esti in viata lui pentru ca nu ai (si ) tocuri, si ca tu i-ai permis multe de dragul lui, de parca tie nu ti-a placut. Ar merita sa te schimbi de dragul tau, nu de dragul lui, dar sa incepi cu a invata sa scrii corect, cat de cat. Baietilor nu le plac fetele prostute decat pentru aventuri, nu sa iasa cu ele in lume. Sunt sigur ca si reciproca este adevarata.

| Izabellaa92 a răspuns:

Daca il iubesti, si consideri ca el merita acest sacrificiu atunci fa pe placului lui atata timp cat nu iti cere lucruri imposibile si dureroasa ...alegerea este ata

| lpavel a răspuns:

Acest raspuns numai tu insuti ti-l poti da! Se spune ca nu se merita sa te schimbi pentru nimeni iar cine te iubeste sa te iubeasca asa cum esti, dar eu zic, daca crezi tu ca el este cel pe care-l astepta-i sau ar merita sa-l astepti, atunci incearca sa te schimbi pentru el, la urma urmei o faci si pentru tine, eu cred ca femeile mai sexy sunt mai apreciate peste tot... (parerea mea).
Iar daca crezi ca el este marea ta dragoste pastreaza-l cu orice pret! Asa ceva numai 1 data in viata se intalneste...
Asta a fost parerea mea, decizia e a ta! O seara frumoasa!

| miru20cmrecords a răspuns:

Daca il iubesti Da.

| buburuza2007 a răspuns:

Eu nu cred ca asta e normal,daca nu ai tocuri si nu esti sofisticata nu puteti fi impreuna,ma intreb el cat este de sofisticat de tia cerut tie sa faci chestia asta,eu zic sa renunti,si sa renunti de tot,nu ai ce sa faci cu el,si mai tarziu daca te vei schimba pentru el si va veti desparti te vei injura singura,decizia iti apartine, dar eu zic sa-l dai dracu mai pe romaneste, nu merita si chiar daca esti o fata simpla asta e frumos, naturaletea, el vrea o pitipoanca

| C26 a răspuns:

Mmm. Dar daca chiar isi doreste sa fie cu tine de ce nu te accepta asa cum esti? happy
Nu ti se pare putin aiurea.
Adica cineva care vrea sa te schimbe nu te vrea pe tine, vrea o persoana schimbata, nu ceea ce esti tu acum happy
Cand cineva te vrea, te vrea pentru ceea ce esti, cum esti. happy
Fara sa iti ceara sa te schimbi happy
Si mai si zice ca daca nu te schimbi nu puteti sa aveti o relatie.
Mai sa`mi trag palme laughing
Vorbeste cu el, si spune`i.
Doar nu o sa stai toata ziua cu tocuri, si imbracata elegant pentru el.
Are o problema.
Discuta serios cu el, daca chiar isi doreste sa fie cu tine, te accepta asa cum esti. Sincer happy

| fightBack a răspuns:

Merita sa faci cate putin din ce isi doreste, dar nu merita sa te schimbi exact cum doreste el!

| regrets22 a răspuns:

De ce sa te schimbi? Daca te.ar iubi cu adevarat, te.ar placea asa cu esti si nu ar trebui sa te schimbi! Parerea mea nu incerca sa fi ceva ce nu esti! Pentru ce? Nu merita! Si o sa faci o mare greseala care mai tarziu o vei regreta. o sa intelnesti ( sau poate ai intalnit dar inca nu ti.ai dat seama) pe cineva care niciodata nu o sa, ti spuna sa te schimbi pentru ca esti perfecta asa cum esti! Nu vrea sa aveti o relatie pana nu te schimbi?! ( Nu trebuie sa te doara pentru ca nici macar nu merita atentia ta. acum parerea mea, faci ce vrei si ce simnti dar nu face ceva care mai tarziu o sa te doara foarte tare pentru ca nu a fost asa cum ai sperat tu. Fi tu insuti deci nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni pentru ca nu merita!

| MishikiCrisy a răspuns:

Nu prea merita. Adica daca te-ar place si chiar ar vrea sa fie cu tine nu te-ar accepta asa cum esti?

| Raiiiisa a răspuns:

E clar ca tu esti o fata simpla, iar el are nevoie de o femeie sexy si extravaganta cu care sa nu-i fie rusine sa iasa in lume si dupa care toata lumea sa intoarca capul.
Daca vrei sa te schimbi, o faci pentru tine, iar daca o faci doar pentru el schimbarea nu o sa dureze mai mult de 3 zile.
Oricat de simpla ai fi, nu uita ca exista unele momente in care o femeie trebuie sa fie si sexy.Nu cand incalta o pereche de tocuri sa clatine pamantul sub ea.
Bafta!

| alexuta4you explică:

Vreau sa ma corectez un pic prin faptul ca sunt o fata simpla vreau sa spun ca ma simt mult mai bine in pantaloni decat in fustite rochite iar asta vrea el sa port rochii si tocuri

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu merita sa te schimbi pentru NIMENI! cine nu te apreciaza pentru ceea ce esti nu te merita! asa ca draga mea da-i papucii si vezi-ti de viatawinking

| becky2000 a răspuns:

Nu te schimba pentru nimeni

| eVokes a răspuns:

Daca ati fost prieteni cu beneficii, asta sa inteleg ca inseamna ca erati prieteni, dar cu toate astea intretineati relatii sexuale. Daca este asa cum am zis eu, atunci merita sa te schimbi pentru el. Din moment ce ati avut relatii sexuale, inseamna ca el te place, doar ca nu-i place stilul tau de a te imbraca, dar nu vrea sa te piarda din cauza asta, de aceea probabil ti-a spus. Am trecut si eu printr-o situatie de genul, doar ca la mine nu a fost prea intelegatoare fata. xD laughing Chiar o placeam, dar se imbraca de parca era emo. rolling on the floor

| SaveTheNature a răspuns:

Buna
Vezi tu cum e in viata asta? Sunt baieti care le spun iubitelor sa nu se imbrace sexy, pentru ca pur si simplu sunt prea gelosi.
Si sunt baieti care le spun iubitelor sa se imbrace sexy, pentru a fi mandri cu iubitele lor pe strada, sau pur si simplu pentru a fi surprinsi fiecare zi de iubita.
In ambele cazuri este vorba despre dragoste.
A schimba un stil de imbracaminte NU inseamna ca te schimbi pe tine. Daca iti cerea de ex sa vorbesti mai putin, sau sa nu mai vorbesti in public, sau sa nu mai fecventezi discoteci, sau alte tampenii inseamna ca e posesiv, si incearca sa te schimbe.
Gandeste-te ca nici monotonia nu e buna. Si orice ai face ca sa il surprinzi e bine, in materie de imbracaminte.
Mie de ex imi place sa se imbrace in egari mulati, si un maieu sexy.
A mea sotie nu prea poarta tocuri. dar nu o pot pune sa ia tocuri in picioare cand mergem tot orasu le jos, dar cand mergem la discoteca, vreau sa ia tocuri sa o vad sexy.

| MaryaMayra a răspuns:

Eu cred ca eleganta trebuie sa existe in fiecare femeie.Incepe prin a te schimba in primul rand pentru tine, arata-ti feminitatea, fa totul pentru tine si cu siguranta te vei simti si tu mai bine si va fi si el multumit.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Stai linistita ca nimeni nu o inteles gresit cand ai zis ca esti fata simpla.Eu cred ca asa e perfect sa fi.Tu nu esti simpla, tu esti normala.

Raspuns Scurt : Nu.Nu te gandii sa accepti conditii de genu doar ca sa fiti impreuna.Nu te schimba pentru nici un baiat.

Spune-i ca daca vrea sexy,sa caute pe centura si pe google cu cuvantu pitipoanca,tu esti o fata normala care se imbraca cum se simte bine (admir si respect asta).

Apropo de asta,eu am o vorba : "Moda nu e aia care se prezinta la televizor, moda, mi-o fac eu"

Niciodata sa nu te schimbi pentru nici un baiat, asta e valabil si pentru baieti.

P.S. Prieteni cu beneficii vine din englezu Friends With Benefits si inseamna practic, ca 2 prieteni,se plac si/sau sunt atrasi cateodata unul de altul, dar nu vor sa aiba relatie si sunt doar prieteni, dar cand au chef, se culca unu cu altu, fara implicare sentimntala.

Ei... ce zici? Sunteti prieteni cu beneficii?