| evelynne a întrebat:

As avea o problema ca sa zic asta (fara critici). Am avut o relatie cu un barbat care era insurat, care acum practic a divortat ca sa puntem fi impreuna, numai ca eu happy m-am desp de el acu' 3 luni desii il iubesc enorm pentru. ca numai suportam toate presiunile si jignirile altora din cauza ca el era insurat. De cand ne'am desp m'a mai cautat el, eu nu i'am rasp si acum nu stiu ce sa fac. Oare e bine sa'l caut eu sa mai vb? Ma gandeam ca poate s-a impacat cu fosta lui nevasta, sau poate si-a gasit pe altcinevasad. Ceva sfaturi? si va rog fara critici( puneti-va in locul meu).

22 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

O sa-ti spun ce ti-au spus si altii.
daca el a divortat pentru tine inseamna ca te iubeste.
tu lasa barfele, nu le mai lua in seama si impaca-te cu el.

| lyrics a răspuns:

El a renuntat la familie pentru tine.deci chiar te iubeste.
gandeste-te ca...practic.ai distrus o familie.
nu poti sa treci peste niste insulte idioate?
impacati-va.
altfel, toate eforturile si sacrificiile au fost in zadarwinking

| evelynne explică:

Nu avea alte motive pentru care sa div. pot sa te asigurhappy in casnicie nu avea probleme

| evelynne explică:

Sorina scuza-ma, dar te inseli in privinta asta. Daca te indragosesti de cineva, desii esti insurat/ casatorit crezi ca mai ai chef sa stai cu nevasta/sotul? eu nu prea cred. Cunosc o gramada de cazuri in care div. s-a produs din cauza ca unul dintre parteneri s-a indragostit de altcinevahappy

| evelynne explică:

Stii tu Mike ce a fost de fapt?laughing) ma faci sa rad...

| evelynne explică:

Eu aveam nevoie de sfaturi, nu de critici aiurea... Probabil e si vina mea ca nu am relatat tot ce s-a intamplat de fapthappy

| evelynne explică:

"gresitaEintrebarea" tu ori esti batut in cap ori te prefaci...thinking una din doua... Tu alegiwinking nu ti-a zis nimeni sa intri daca esti asa prost si nu stii sa dai niste sfaturihappy

| evelynne explică:

Cora, las barfele la o parte, dar deja ma streseaza ce zic "unii", pentru ca stiu ca nu e advhappy.

| evelynne explică:

Sunt de acord cu lucrurile care le stiu, pentru ca il cunosc si cunosc si situatia.(am zis decat anumite elemente, nu am stat sa pov tot ce sa int). Accept orice parere, dar pur si simplu stiu ca nu e asa cum zic unii.

| evelynne explică:

"mihaela30" nu cred ca stii mai bine ca mine happy

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Eu nu cred ca a divortat pentru tine, ci din cu totul alte motive, dar ti-a "impachetat-o" frumos. Incearca sa vorbesti cu el, sa vezi despre ce este vorba, dar asta cu impacatul este o chestie pe care numai tu o poti decide.

Ah, uitasem, nu mi se pare ca ai distrus familia nimanui, pentru ca individul este major, vaccinat si apt pentru a lua decizii in nume propriu.Asa ca hai sa nu mai victimizam sotia si sa aruncam cu pietre in amanta, ce ziceti de asta? Ca nu divorteaza nimeni de bine ce ii este acasa.

Mda, in fine, am citit toate postarile si de fapt nu vrei pareri sincere, pentru ca esti de acord numai cu ce iti convine tie. Nu stau sa filosofez, dar daca iau la bani marunti toata argumentarea ta, nu se leaga nimic: va iubiti mult, el divorteaza de dragul tau, tu te bucuri, dupa care va despartiti ca spune lumea caca-maca si de mult ce esti convinsa ca te iubeste si ca pentru tine a facut pasul asta, stai sa te gandesti ca poate s-a intors la fosta sotie sau si-a gasit pe alta. (?)

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Barbatul ala de fapt nu a divortat! E inca insurat! Altfel i-ai fi sarit imediat in brate!

| Andreea_1440 a răspuns:

Pai daca el nu mai e insurat si va iubiti fiti impreuna ca acum nah e liber deci nu va mai zice nimeni nimic nah tu fa ce iti zice inima:X:*

| Mike_7143 a răspuns:

Sunt de acord cu Sorina, nu a divortat ca era ingragostit de tine, ci pentru ca a vrut sa scape de casnicie. Tu erai ok pentru el, insa, nu tu ai fost motivul divortului lui.
Sfat pentru tine?
Cauta-ti alt insuratel. Cred ca asta iti ridica nivelul estrogenului. happy
Insa, nu-l forta sa divorteze, ca sa ai motiv de lauda la noi ca din cauza ta a divortat.
Inca ceva: nu mai zi ca-l iubesti enorm, suna stupid. Nu-l lasa-i daca-l iubeai enorm.

| Mike_7143 a răspuns:

Se poate intui foarte usor, dupa relatarea ta. Daca nu ne-ai spus tot, e clar ca nu are sens ceea ce spun.
Te fac sa razi, iar tu ma faci sa ma repet. Nu-i dadeai papucii daca-l iubeai atat de mult precum sustii. Pt niste barfe? Haaa ha ha. Uite ca si tu m-ai facut sa rad.
Sfatul meu ramane acelasi.

| Nikolas28 a răspuns:

Buna seara... crede-ma ca prima greseala de a ta este ca nu ai cum sa iubersti pe cineva cum ai precizat tu sa nu stii ce intampla cu viata lui daca spui ca al mai iubesti. Stii ce inseamna sa iubesti? nu cred ca stii. pa.Atunci lasa-l in pace

| banderas_7792 a răspuns:

Eu zic sa ii dai o sansa, daca a divortat si acum te cauta inseamna ca ai insemnat f mult pentru el, este posibil sa insemni totul, dar cum sa afli daca nu ii raspunzi? lasa gura lumii si fa ceea ce este bine pentru tine, ce iti spune inima ta, insa fii foarte atenta si o sa iti dai seama cat este adevar si cat minciuna, incredere in feelinguri care nu te inseala, caci voi femeile simtiti minciuna cu un al saselea simt. fa-o ca sa iti gasesti linistea, stii cum se spune : ori la deal, ori la valewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica el si-a lasa la o parte casnicia pentru tine si tu nu poti sa treci peste niste vorbe/barfe etc? Ia pune-te in locul lui si gandestre-te un pic...cum te-ai simti acu in situatia asta?

| ana1999_5745 a răspuns:

Eu cre ca ar trebui sal suni si sal intrebi ce mai face. Apoi il inviti la un suc sau la o cafea si mai stati de vb. Poate iti zice!

| Deyutza_4442 a răspuns:

Pai...nu stiu vezi si u daca s-a impacat sau daca are pe alta si daca nu vb cu el rezolvati problemele... Daca il iubesti asa cum spui lupta nu te lasa asa usor.