| JustMe324 a întrebat:

Buna tuturor, as avea si eu nevoie de un sfat, in mod special de la fete.Azi am facut o luna de cand sunt impreuna cu prietena mea si nu reusesc sa o conving sa nu ne mai ascundem, ea e mai timida, si nu vrea sa stie si ceilalti. Ce as putea face? ...Multumesc mult anticipat!

Răspuns Câştigător
| Vanesituca a răspuns:

Poate vb prostii dar este si asta o optiunne fata asta este posibil sa ii fie rusine cu tine nah nu stiu de obicei fetelor le place sa se laude cu prietenii lor nah nu stiuthinking dar parerea mea:*:* cel mai bine este sa vb cu ea daca are ceva cu spusul la prieteni ca aveti o relatie si daca zice ca ii rusine o intrebi simplu si la obiect ti-e rusine cu mine? crede-ma nu poti sta in tacerewinkingwinking Bafta fundita?hee hee

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Te intrebi daca poate nu-ti ascunde ceva? Daca este doar o scuza ca este timida? Poate este in relatie cu alta persoana si nu vrea ca lumea sa afle de tine.

| Adinel a răspuns:

Cam ambele raspunsuri de dinainte ar putea fi adevarate insa nu poti sti ce este in mintea ei.Incearca prima data sa vb cu ea si sa o intrebi daca ii e rusine cu tine etc daca zice ca nu atunci cand sunteti cu prietenii sarut-o pe neasteptate si vezi ce reactie au prietenii.Apoi ea poate daca vrea sa scape se va face ca nu stie nimic si te va lovi sau impinge sau iti va spune:cum indraznesti?! Atunci tu ii spui:Andreea(sau cum o cheama) nu mai vreau sa ne ascundem te rog.Tin prea mult la tine ca sa stam in secret.Ce relatie este asta asa pe ascuns.Vreau sa vada lumea ce iubita frumoasa am si ce mandru sunt ca te am.O vei impresiona crede-ma. Apoi vb cu ea separat fara prieteni si spune-i ca daca ii e rusine sa va sarutati in public nu va veti saruta dar macar sa te lase sa o tii in brate si ca lumea sa stie de voi. Poate ei ii e frica ca afla parintii.Se poate si asta. Sper ca te-am ajutat.Te pup:*

| mimikafrumusika a răspuns:

Si eu sunt asa dar asta nu inseamna ca mi e rusine cu prietenul meu.Asa sunt unele fete. Poate ceilalti rad de voi? De ce nu o intrebi tu care este problema?

| NooNameD a răspuns:

Vorbiti despre problema asta, convinge-o, dar daca tot nu vrea asteapta, poate la un moment dat n-o s-i mai fie rusine. Bafta, pup!;*