Pai. daca baiatul tot a incercat sa o atinga si chestii din astea. el a vrut sa ii arate niste semne (de iubire) dar poate i-a fost prea rusine sa o intrebe si sa se desparta de actuala lui prietena dar avand in vedere ca prietena lui o sa se mute, probabil el o va uita deci prietena ta de 15 ani are mari sanse cu el, deci sa nu il lase si sa ii arate ca il iubeste :p (sper ca am fost de ajutor )
Baiatul este sensibil si nu ar rani-o niciodata intentionat. Pai de ce nu ar rani-o pe ea daca pe prietena lui a ranit-o in halul asta? Sau e normal sa ia in brate alta fata si sa o pipaie?! Ei i-ar placea sa aiba ca prieten un baiat care face lucruri de genul asta cu altele? Si nu imi spune ca e altfel cu ea pentru ca nu cred! Daca face asa cand e cu una, va face cand la fel cand va fi cu oricare alta!
Sa nu faca prostia sa il accepte pentru ca o sa regrete!
Pai eu cred ca daca si-ar dorii amandoi o relatie bazata pe sentimente, baiatul ar trebui sa faca primul pas. Acela sa renunte la prietena actuala :]. Prietena ta nu poate decat sa astepte pana cand va sosii ziua. Poate ca sunt sanse, poate ca nu sunt.:] Degeaba vedeti voi in ochii baiatului atatea sentimentee si bla bla cand voi de fapt nici nu stiti ce gandeste . Daca e sa fie ceva o sa fie, si va dati seama abia atunci cand baiatul va renunta la prietena actuala. Parerea mea :]
Salut, legat de intrebarea ta nu sunt sigur ce sa zic, dar daca a incercat sa o atinga pe fund pe tate poate a vrut sa faca dragoste dar avand in vedere ca prietena lui o sa se mute, probabil el o va uita deci prietena ta de 15 ani are mari sanse cu el. sper sa intelegi
Din punctul meu de vedere, eu cred ca are sanse, deoarece ea actuala lui prietena pleaca. Incearca sa ii spui prietenei tale daca chiar vrea sa aiba o relatie frumoasa cu el si una serioasa sa incerce sa vorbeasca cu el deschis si sa ii spuna ce simte pentru el, atata ea cat si el. Sa aiba cat de cat ceva in comun. Success! :* si sper ca te-am ajutat>