anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As prefera raspunsuri de la persoane care au mai trecut prin asa ceva, dar orice fel de sfat/ raspuns este binevenit. Am 20 de ani, o viata sexuala regulata, de cateva zile urinez mult prea frecvent, obosesc foarte usor, iar oricat as manca tot imi este foame. Ar putea fi o sarcina? Deoarece nu am o menstruatie regulata, am hotarat sa mai astept o saptamana pana sa fac un test de sarcina.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fă un test de sarcină și mergi la medicul de familie!
Pa, pa.

| neutrino a răspuns:

Bine hotarat.

| Alcyon a răspuns:

N-avem de unde sa stim daca esti gravida sau nu. E posibil ca aceste simptome sa fie doar in capul tau, fiindca stai in stres sa nu ramai insarcinata. Daca te protejezi cum trebuie, n-ai de ce sa-ti faci probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi ca ar putea sa fie si un diabet!

| Alicezzz a răspuns:

Daca ai o viata sexuala regulata inseamna ca te si protejezi, daca da atunci nu cred ca ai motiv de ingrijorare referitor la o sarcina. Este bine sa iti faci un test de sarcina. Daca urinezi des motivele pot fi multe de genul o raceala, o infectie, probleme cu rinichii dar cel mai concret rasp il ai de la un medic, asa ca dupa ce iti faci testul, mergi la medicul de familie sa iti dea o trimitere sa iti faci niste analize.

| precious30 a răspuns:

Poate ai racit si din c auza asta urinezi des. Si daca mananci mult, este posibil sa fie si un sindrom premenstrual. Si eu simt acelasi lucru cu 2-3 zile inainte sa imi vina, mananc pana ma balonez si parca tot mi-e foame.
Ai putea sa iti faci un test pentru siguranta ta.
Succes!