Inteleg prin ce treci tu...parerea mea este sa o intrebi ce vrea de fapt?
cu tine sau cu el?
sa se decida. asta e cel mai bine de facut pentru ca daca te comporti in continuare frumos cu ea o alinti, o rasfeti dupa aia o sa si-o ia in cap si o sa te ia de fraier si o sa stea cu cine vrea ea si de tine o sa se foloseasca. acum e treaba ta ce faci. sfatul meu e sa discuti cu ea! fundiitsssa?
Sincer te sfatuiesc sa te reorientezi, fata inca tine la fostul iubit iar tu pentru ea esti doar baiatul care o ajuta sa il uite, mai pe scurt un fel de amic pentru momentele cand i se face dor de el, urmatoarea.
Scuze daca am postat de 2 ori dar o mica probleme cu PC
ok
de ce nu o intrebi ce e intre ea si redpectivul baiat? de ce s-a schimbat... un motiv tot o avea
si incearca sa nu mai plagi pentru toate feletel care te ranesc ( stiu ca e greu dar macare incearca nu merita sa plangi pentru orce
tarfa scuze termenul dar pana la urama asta e atunci cand schimba partenerii din 3 in trei saptamani... )
Daca o iubesti indeajuns cat sa plngi pentru ea lupta pana la ultima picatura de sange
Parera mea
Bafta
(( Nu trebuie sa crezi chiar tot ce zice femeile au nevoie de affectiune mereu orice fata indragostita in acest moment doreste sa fie imbratisata si alintata. Pur si simplu nu-i placi din pacate, : | Afectiunea persoane-i dragi e alta treaba, de aceea ea nu avea nevoie de rasfatarea ta in aceasta relatie. Incearca sa o uiti ea e inca sentimente catre fostul ei idiot care nici nu a pretuit-o probabil. Ai o alta alternativa dar nu cred ca ve-i putea lupta pentru ea cu inima frinta. Te sfatui sa nu o mai contactezi va fi mai bine pentru tine, spune-i ca nu-i po-ti fi prieten, nu vei suporta sa stai in friendzone. : Ori iubit ori necunoscut. (si crede-ma e spre binele tau sa ramie pentru tine o fata anonima pentru ca mai tirziu iti va fi greu sa traiesti cu trecutul in friendzone, e ca si cum nu i-ai da voie sa-si bata joc ) GOOD LUCK
Mah baiete...eu iti zic s-o lasi in pace pe fata aia si cautati o fata desteapta, care invata...credema, o sa va intelegeti mult mai bine.
Nu cred ca ai nevoie de fete care isi schimba prietenul din 3 in 3 saptamani, acele fete sunt fara suflet si nu gandesc, sau ma rog...se gandesc doar la ele, nu si la partenerul lor.
Uite sfatu meu este sa no mai bagi in seama si se va intoarce la tine incearca eu am incercat si a mers
Daca nu merge stai calm nu ii ultima fata de pe planeta
Bananacantareata87 întreabă: