E varsta la care simti ca vrei sa evadezi din eul tau, sa iti maresti interesele dincolo de cercul familial.
Parintii tai ar trebui sa fie mai intelegatori, si constienti asupra ceea ce se intampla. Dar ei sunt protectivi, si le e teama sa nu ti se intample ceva, mai ales ca pentru ei esti inca un copil.
Nu o sa scapi asa usor de sentimentele pe care le impartasesti acelui baiat. Incearca sa fii mai precauta cand vine vorba de parintii tai. Nu le mai da motive sa te pedepseasca, arata-le putina incredere.
Reactia lor cu politia e exagerata, puteau sa discute cu tine calm, si sa iti zica clar ce e bine si ce nu, din punctul lor de vedere.
Pentru linistea ta, ia legatura cu acel baiat, si vorbeste cu el despre tot ce ti se intampla.
Data viitoare fii mai atenta!
Tu ai 14 ani el are 19, crede.ma ar trebui sa iti vezi de scoala si de celelalte chestii pe care o fata de 14 ani ar trebui sa le faca...sa nu iti stea mintea la baieti. Dragostea este ca un drog si tu spui ca el te iubeste, dar cine stie daca e adevarat. Incearca sa treci peste, viata merge inainte nu trebuie sa te gandesti la el, crede.ma am trecut prin chestii de genu aproape la fel...Si daca mama ta nu vrea, asta e, o mama stie ce e mai bine pentru copii ei.
Intru totul de acord cu tine
in plus in opinia mea sa ne mai lase toata lumea cu "dragostea adevarata" la 14 ani.
Nu exista dragoste adevarata la varsta de 14 ani
Iubirea face ce vrea din noi crede-ma,problema ta este ca nu te prea feresti de mama ta, daca vrei sa fii cu el trebuie sa te feresti de ea, nu e tocmai bine dar ar fi singura solutie, nu stiu cat poti fi tu de sigura ca te iubeste, ai 14 ani, si o femeie matura greseste cand zice ca sigur iubeste, e destul de greu sa te abtii, stiu asta dar el are 19 ani, un baiat de 19 ani asteapta altceva de la o fata,daca vei face un singur pas gresit te va costa mult, chestia asta cu iubirea e mai rau ca un drog, cand vrei sa uiti de cineva trebuie sa ai ocupatii, trebuie sa fii intr-o activitate continua, daca ai 14 ani trebuie sa fii prin clasa a8a,te-asteapta un examen, concentreaza-te pe asta...succes:*
Bananacantareata87 întreabă: