Faci ce simnti tu ca este mai bine, daca simnti nevoia sa vorbesti cu el..atunci vorbeste, fii sincera, simpla si deschisa.
Iti urez succes!
Pai vezi ca acolo la facebook cand dai la el iti apare daca a vazut mesajul sau nu!
Unde apare asta? eu nu am facebook si i-am dat mesajul de la o prietena...si mna
Eu zic sa-l lasi pe el sa faca primul pas si daca nu vrea sa-ti dea nr lui n-ai ce-i face!
Ohh cata dreptate ai.Din pacate nu prea am rabdare
Nu ai incotro, trebuie sa fii destept si sa realizezi ca nu ai altceva de facut decat sa astepti.
Suferinta are parti pozitive pentru ca te maturizeaza.
Graba strica treaba.
Crezi ca o sa imi raspunda?
Merita sa stau si sa astept atata?
Chiar mi-a luat mintile si de obicei nu mi se intampla asta.
Faci ce simnti tu ca este mai bine, daca simnti nevoia sa vorbesti cu el..atunci vorbeste, fii sincera, simpla si deschisa.
Iti urez succes!
Asteapta si vezi ce se intampla, daca nu e sa fie nu va fi! Tu trebuie sa mergi inainte ca nu e un capat de lume.pup
Stiu ca nu pot sa fortez lucrurile sa fie asa cum vreau eu, dar totusi am speranta il plac mult si as vrea sa imi raspunda
Sper si eu sa-ti raspunda! pup
Esti sigura ca a inteles din mesaj cine esti si despre ce e vorba? poate avea ceva la bord in seara aceea si nu isi mai aduce aminte detaliile. Iar daca tu zici ca n-ai facebook sa vada macar o poza cu tine... zic si eu, bine-ar fi sa n-am dreptate bafta oricum!
Da am vorbit si cand era treaz, eu am stat acolo 3 zile...si ne-am vazut mereu.si am vorbit doar ca nu am avut curaj sa fac nimic altceva decat sa ii zambesc si sa ii raspund la "micile avansuri".
Ai si tu putina rabdare, poate nu a intrat pe facebook, trimite-i cerere de prietenie, si vorbeste cu el cand e online bafta!
Nu am facebook i-am lasat mesajul de la o prietena si i-am explicat situatia...am rabdare de vreo 4 zile...nimic
linarkfts întreabă: