| euu03 a întrebat:

Buna tuturor... As vrea sa ma ajuti si pe mine cu un sfat. Acum 2 luni jumate am fost la un bal unde am cunoscut un baiat care s-a bagat in seama cu mine, vroia sa fim impreuna. I-am zis ca nu vreau prieten ca mi-e bine asa singura dar am continuat sa vorbim in fiecare zi, ma cauta ma suna vorbeam pe mess, imi tot spunea sa mergem la un suc dar nu am acceptat, ii spuneam ca nu ma lasa ai mei. Peste o saptamana era ziua lui, m-a invitat si tot asa i-am zis ca nu stiu daca o sa vin. Intr-un final m-am dus cu o prietena, cum am ajuns in acel local incepuse sa dea dedicatii pentru prietena lui nu mai prostii d-astea, statea cu mine era foarte atenta. Atunci ne-am si cuplat, se purta foooarte frumos dar dupa vreo luna lucrurile au inceput sa se schimbe, nu ma mai cauta asa de des dar era foarte gelos. Mi-a zis de la inceput sa inteleg cand are treaba, asta am si incercat sa fac dar cu toate astea nu puteam sa nu observ ce schimbat era, ca se purta cu totul altfel nu mai era ca la inceput.am incercat sa inteleg acest lucru dar nici sa ma ascund dupa un deget nu puteam. Am vrut sa ma despart de el dar cand ii ziceam ma facea nebuna in toate felurile ca nu inteleg ca are treaba etc si ma intorcea din drum de fiecare data.sad Ceea ce ma facea pe mine sa imi pune semne de intrebare era faptul ca si atunci cand ne-am cunoscut avea foarte multa treaba dar isi facea timp sa ma sune sa imi dea mesaje sa ma caute sigh nu eram nici absurda sa astept un telefon din 5 in 5 min dar totusi. Toata treaba a mai durat o luna, timp in care am ajuns sa primesc un telefon doar o data pe zi, seara. daca ii trimiteam un mesaj cu ce faci pe zi nu imi raspundeam si asa si mai departe.Nu l-am stresat niciodata si i-am zis de la inceput ca nu o sa fie o relatie in care o sa se simta sub papuc ca are in continuare viata lui si ca nu o sa il sufoc si a fost chiar uimit ca nu gandesc ca alte fete la faza asta.Sa nu mai zic ca ne vedeam la sfarsitul saptamanii o ora... ii ziceam tot ce ma deranja ca sa stie ce gandesc dar cum am zis si mai sus ma intorcea din drum de fiecare data. Acum 2 saptamani a intrat pe mess seara pe la 12 jumate si mi-a zis ca vrea sa discutam serios si mi-a zis ca asta nue relatie e un fel de du-te vino, el are foarte multa treaba si ca momentan nu stie ce vrea. A zis sa punem punct aici ca nu vrea sa ajung sa il iubesc si sa sufar dupa, spunea ca tine la mine ca nu se astepta sa fiu assa in sensul bun al cuvantului dar ca nu vrea sa sufar. Are prea multa treaba nu are tragere de inima pentru relatie si nu stie ce vrea in momentul de fata. I-am zis ca nu e ceea ce pare, ca mi-a promis ceva la inceput. I_am reprosat faptul ca l-am atentionat de la inceput ca nu vreau prieten sa ma implic intr-o relatie tocmai ca sa nu sufar dar el tot a continuat parca ambitionandu-se mai tare. Am ajuns la concluzia ca dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta a inceput sa nu mai dea 2 bani.acum am ramas singura si cel mai tare am doare ca am pus suflet. As fi putut fi cu orice baiat imi doream dar la el a fost altfel nu stiu de ce. Ma doare sufletul sa stiu ca el poate umbla cu alte fete acum ca timpul trece fara ca noi doi sa fim impreuna. degeaba mi-a spus ca tine la mine daca pe el il sperie o relatie serioasa. Un semn nu mi-a dat de atunci.totusi eu nu i-am facut nimic macar un telefon sau un mesaj cu cf ar fi putut sa deastraight face Ma doare sa stiu ca acum suntem 2 straini si inainte ar fi dat orice sa stea cu minesad oare o sa se mai intoarca la mine vreodata?sad scuze pentru romanul scris. fara rog fara mistouri daca va deranjeaza ceva nu mai citi nu raspundeti si gata

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

S-a plictisit cam repede, avand in vedere ca a insistat atat de mult sa fiti impreuna. E un nesimtit care a avut un singur scop...sa ti-o traga neaparat si apoi sa-ti dea papucii. Daca nu te-ai culcat cu el si totusi ti-a dat papucii, atunci eu cred ca nu stie de capul lui, ceea ce e ciudat...pentru ca de obicei, astia nu sunt asa insistenti.

| cuvant a răspuns:

Elly,
Sunt baiat si iti pot spune ca pentru el a fost doar "inca una". E tipul care cauta imagine si nu altceva. Poate mai cauta si sex dar in acelasi timp a vrut doar sa zica "Am fost cu aceasta fata".
Sa iti raspund la intrebare NU se va mai intoarca la tine, doar daca cineva ii va da papucii. Eu as zice sa-i scrii cateva cuvinte in care sa-l faci sa vada ce a pierdut.
Mai multe iti pot spune intr-un mesaj privat daca te intereseaza

mult succes

| euu03 explică:

Offsadmultumesc

| euu03 explică:

Nu ne-am culcat. i-am explicat de la inceput si nu a insistat a zis ca o sa vina de la sine.

| samananca a răspuns:

Povestea asta m-a lasat lat fara nici un raspuns :s