Daca a mancat-o pasarica, nu ai ce sa-i faci! Poate a mintit, cine stie.Fa niste cercetari.
Daca face asta de la 9 ani deja e ca un drog de care nu te mai poti vindeca si nu e ceva cu ce sa te lauzi, si-a marcat copilaria si a devenit o,, stricata,, cuvinte de bine eu nu am pentru o asemenea fata, imi pare rau
Cu ce te poate deranja pe tine ca o alta persoana alege sa isi traiasca viata cum i se pare mai bine? si o fi adevarat, in ziua de azi copii sunt mult mai maturi decat vrem noi sa credem
Ori va mintit pe voi
Ori are o problema grava
La varsta aia copul nu era suficient dezvoltat
Pff. Copiii la varsta asta au o imaginatie bogata. Poate daca un baiat a atins-o in "punctul" respectiv, ea considera ca a facut sex. Multi copii nu stiu ce e ala sex, dar vorbesc despre el. Nu stie in ce consta pierderea virginatatii, asa cum, consider eu ca nici prietena ta nu stie.
La 9 ani este o fetita fragila, cel mai probabil nici nu avea ciclu, totusi cine s-ar uita la ea? NIci macar unul de 14 ani nu ar face asta, mai ales ca ei prefera sex cu o fata mai mare.
Lasati prostiile! Mergeti la scoala, profitati de copilarie!
Pff. Copiii la varsta asta au o imaginatie bogata. Poate daca un baiat a atins-o in "punctul" respectiv, ea considera ca a facut sex. Multi copii nu stiu ce e ala sex, dar vorbesc despre el. Nu stie in ce consta pierderea virginatatii, asa cum, consider eu, ca nici prietena ta nu stie.
La 9 ani este o fetita fragila, cel mai probabil nici nu avea ciclu, totusi cine s-ar uita la ea? NIci macar unul de 14 ani nu ar face asta, mai ales ca ei prefera sex cu o fata mai mare.
Lasati prostiile! Mergeti la scoala, profitati de copilarie!
Urmarile ce pot avea in nici un caz nu sunt bune...eu nu stiu ce i-a trecut prin cap sa faca asa ceva la 9 ani...dar asta e doar decizia ei...dar la varsta aia nu era pregatita nici psihic si nici fizic...
Eu nu stiu cum a putut fata asta sa-si inceapa viata sexuala la 9 ani...in primul rand nu era pregatita psihic dar nici fizic... deci urmarile ce vor urma nu stiu cum vor fi dar in nici un caz bune nu vor fi
Eu cred ca nu e adevarat. Singura urmare poate sa fie cresterea nasului din cauza minciunilor
Trebuie sa stii ca virgula colega ta, in viitor, va ajunge cu "pasarica" la vedere pentru cativa maruntei. Si ai dreptate in legatura cu faptul ca si-a sticat copilaria, dar nu ai ce sa-i faci daca ea a dorit sa faca sex de la ceea varsta frageda. Ce te sfatuiesc este sa rupi orice legaturi cu ea.
Mda.Pai..ce si-o fi zis fata: le mint pe proastele astea ca ele si asa ma cred! Cat de...credule puteti fi?!:w. Tre' sa fiti prea naive sa crezi asa ceva.Acum ce sa spuneti si voi:Hai pisi, mergem si noi fata'? Bai fato, aia va minte de rupe.Trebuie sa-i dati peste bot. Punct!
Acesti copii sunt niste copii bolnavi, daca ea crede ca este bine treaba ei! tu nu iti mai bate capul pentru ea, daca ea se crede asa de matura isi poate rezolva si singura problemeleoricum eu as vrea sa cred ca minte doar ca sa va impresionezepentru ca in ziua de azi sexul este ceva de mandrie pentru unii copii dusi cu capu
KatiMe27 întreabă: