Ce sens mai are masturabare cand daca tie sila sa vrajesti pentru 50 lei una ati zice ca esti dumnezeu ei? omu vezi sa nu faci bataturi in palama ca ti se infecteaza gatu )
Sa sti ca decat so rupi tu sunt dispuse multe fete sa tio mustruluiasca
Masturbarea duce la ipotenta asa cum cei care se masturbeaza au par in palma, stai calm nu dauneaza cu nimic numai sa nu intreci limita de 10 ori pe zi, un baiat din nu mai stiu ce tara a murit din cauza ca s-a masturbat de 40 si ceva de ori
Te cam simnti obosit dupa ea?
Corpul tau depune efort in timpul actiunii plus ca sperma contine anumite minerale iar cand ejaculezi testiculele tale trebuie sa inlocuiasca mineralele respective. Trebuie sa ai o dieta sanatoasa iar cand mananci sa te saturi. Daca esti anemic nu te masturba
Ma doare capu de cateva zile/ochii/oboseala nu stiu ce sa fac
Nu,nu dauneaza...ciudat e faptul ca masturbarea este considerata chiar benefica atat la barbati cat si la femei, desi din cate stiu eu la barbati poate conduce uneori si la impotenta.mai multe aici : http://www.orthodoxphotos.com/readings/trupul/masturbarea.shtml
Am descoperit sarbatori fericite
Si tie la fel!
Cand te masturbezi si ejaculezi, elimini nu stiu ce substante din corp, care iti este benefic tie. Dar McTre zice bine, fara excese . O data pe saptamana
blojualex2009 întreabă: