| georgiana_1403 a întrebat:

Aseara am facut dragoste cu iubitul meu si am vazut ceva care m-a cam lasat fara cuvinte. Adica chiar nu stiam ce sa ii zic atunci pe moment. Dupa prima ejaculare mi-a zis sa stau putin ca revine imediat. S-a dus si a eliberat prezervativul, iar apoi l-a pus din nou. Pur si simplu nu stiam ce trebuie sa ii zic sau sa fac pentru ca nu ma asteptam. Asta se intampla de cand am facut prima data (acum cateva luni) si de obicei nu eram atenta ce face cand imi zicea sa stau putin dar acum am zis sa vad de ce imi tot zice el sa stau putin. Nu am ramas pana acum insarcinata dar acum cand am vazut asta chiar m-am speriat si stau cu grija. Exista sanse sa raman insarcinata? De vorbit oricum o sa vorbesc cu el data viitoare cand o sa ne vedem si o sa ii spun sa nu mai faca asta doar ca am doar 19 ani si imi e foarte frica sa nu raman insarcinata.

Răspuns Câştigător
| December a răspuns:

Pai nu are voie sa foloseasca un prezervativ de 2 sau mai multe ori! E total aiurea. Poti sa ai sanse sa ramai insarcinata la un moment dat, ca nu sti cat rezista prezervativul, dar faptul in sine ca-l "elibereaza sau curata " si-l pune la loc e total gresit si aiurea. Nu-l mai lasa sa faca asta. Refuza sa mai faci sex cu el daca nu-si pune altul nou in loc. N-or fi prezervativele foarte ieftine (asta daca se pune problema de bani), dar totusi asa ceva nu se face.

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca foloseste acelasi prezervativ, e periculos fiindca poti ramane insarcinata. La fiecare contact sexual trebuie sa se spele si sa foloseasca un prezervativ nou.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Are stil baiatu`... Face economie de prezervative.

| mona a răspuns:

Vorbeste cu el si fa-i cadou o cutie de prezervative sa nu mai foloseasca unul de mai multe ori altfel risti sa ramai insarcinata

| Maaryyneelaa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa-i zici ca isi asuma un risc foarte mare,ar trebui sa inteleaga ca e un gest total gresit! Indiferent de pretul lor, sa se gandeasca la consecinte, asta ar insemna ca toata lumea sa cumpere doar unul si sa-l foloseasca toata viata cu toate femeile! Explica-i ca nu e bine si sa faceti intr-un fel, ori sa iei tu pastile, ori sa cumpere el cate trebuie! Aveti mare grija!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii mersi ca nu il vulcanizeaza. nu te mai culca cu el pana nu cumpara si el prezervative

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Sunt şanse să rămâi însărcinată, dar nu le putem aprecia în procente...

Sub nici o formă NU se refoloseşte prezervativul!

NU mai fă sex cu el decât atunci când deschide prezervativul în faţa ta, şi-l "montează" tot în faţa ta!

De asemenea, să VERIFICAŢI împreună prezervativul, DUPĂ actul sexual, ca să nu fie rupt!

| Maaryyneelaa a răspuns (pentru bursuc001):

Nu te supara, ce varsta ai?

| bursuc001 a răspuns (pentru Maaryyneelaa):

Vezi mesajul privat, acolo ai răspunsul.

| iamSeBy a răspuns:

Pai si il pune innapoi pe acelasi? Asta e ciudatlaughing Well, daca nu intra in contact partea interioara cu partea exterioara, sau partea exterioara nu intra in contact cu sperma, nu e nici o peroblema... Totusi mie mi se pare o tampenie, adica pana te duci sa il golesti mie cred ca mi-ar piere chefulrolling on the floor si nu prea vad rostul la treaba asta...

| diwa a răspuns:

Nu-l mai lasa sa faca asta! In primul rand nu e igienic, din cauza ca secretiile din interiorul tau, la contactul cu aerul, pot deveni microbi de toata frumusetea straight face de ramas insarcinata, depinde cat de bine il goleste, cum, etc. Nu iti garanteaza nimeni ca nu a ramas nimic pe exteriorul prezervativului, desi golindu-l, parerea mea e ca sigur ramane putin pe marginea de sus, asta doar daca nu-l si spala laughing) oricum, nu e deloc safe si deloc igienic!