| Gabi212121 a întrebat:

Bună tuturor. Astăzi, am urcat în mașina unei femei tinere și am constatat că în mașina ei se simțea un miros ciudat, puțin urât și am rămas surprins mai ales că femeia respectivă arată bine și se îmbracă bine. Uitându-mă puțin mai atent prin mașină, am remarcat un ambalaj de la durex jos, lângă bancheta din spate... Eu am mers cu ea deoarece lucrez la ea acasă câteva zile și din cauză că mașina mea se află în service, a trebuit să vină ea și să mă ia de acasă. Poate vi se pare irelevantă întrebarea, dar pur și simplu sunt curios de ce mirosea așa ciudat la ea în mașină și ea era puțin ciudată în sensul că, atunci când am sunat-o ca să-i zic că trebuie să vină ea să mă ia cu mașina, ea vorbea incoerent și respira tare în telefon și a zis că închide că mă sună ea mai încolo și m-a sunat ea înapoi după o oră. Menționez că femeia pare serioasă, are în jur de 32 de ani și are o relație cu un bărbat care, astăzi, se află la serviciu deci nu avea cum să fie vorba de soțul ei atunci când eu am sunat-o deoarece el se află pentru două zile la serviciu. Ea este nemțoaică iar eu lucrez în Germania, asta așa, ca o paranteză. Ce credeți că s-a întâmplat, după părerea voastră, cu femeia asta despre care eu vă povestesc? Este normal ca în mașina unei femei tinere să fie aruncate ambalaje de prezervative și să miroase puțin urât la ea în mașină? După părerea voastră, ce credeți că s-a întâmplat referitor la situația pe care v-am relatat-o, așa... după imaginația voastră?

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Oh ja laughing du nuttige hure laughing Ador sa te citesc laughing)
Nu zic ce s-o fi intamplatwinking ca iar te excitiwinking

| Violleta2022 a răspuns:

Baiete, fiecare face ce vrea in masina lui. Nu-ti place mirosul, nu te mai urci in masina ei!
Asta este simplu si la obiect, fara sa despici firul in patru si fara sa te intereseze viata ei privata, nefiind nevasta-ta sau fii-ta.

| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu ce miros ai simtit dar este putin probabil. Masina se aeriseste foarte repede.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu pricep de ce te intereseaza cum miroase in masina ei unde si cu cine face ea sex

| MihaiNicu23 a răspuns:

Femei terminase si ea o partida si a uitat prezervativul prin masina, data viitoare poate nu va mai fi asa.